Nykøbing F.-kontoret søger en markedschef, der kan fordoble antallet af ansatte på tre år

Store investeringer i klimatilpasninger og infrastruktur gør, at NIRAS tror på vækst og søger flere hænder til lokale opgaver. En markedschef skal drive udviklingen.

06. maj 2013

Overfyldte og slidte kloakker, renoveringer af broer og veje, konvertering af naturgas til fjernvarme og ikke mindst anlægsprojekter og følgeopgaver på Femern gør, at der er travlt på NIRAS’ kontor i Nykøbing F.

Kontoret har ti ansatte, men ambitionen er at fordoble antallet af medarbejdere inden for tre år.

Et interessant marked

”Vi har længe været stærke inden for rådgivning om vand, miljø, forsyning og infrastruktur, men vi sporer i øjeblikket og i fremtiden en markant stigende efterspørgsel inden for rådgivning på områder som infrastruktur, forsyningsteknik og klimatilpasning. Det gør, at vi har brug for flere dygtige medarbejdere,” siger forretningschef fra NIRAS Jens Brandt Bering.

En chef, der brænder for Lolland-Falster

Den markedstendens støtter kontorchef på NIRAS’ Nykøbing F.-kontor, Liane Lohse.

”Kontoret har brug for flere folk, og det er både dem, der kan markedsføre, og dem, der kan projektere,” siger Liane Lohse.

Firmaet er derfor på jagt efter en markedschef, der kan drive denne udvikling.

”Det vigtige for os er at kunne ansætte en chef, der brænder for Lolland-Falster og har et drive ud over det sædvanlige. Han/hun skal have et godt lokalkendskab og relationer hos forsyningsselskaber, kommuner, developere og entreprenører,” siger Liane Lohse.

En arbejdsplads i vækst

Til gengæld kan NIRAS tilbyde en arbejdsplads i vækst med mere end 1400 dygtige kolleger fordelt over hele landet.
Lokalt er rådgiverne bl.a. engageret i det nye fængsel på Falster, tilsyn med Nykøbing F. Omfartsvej, certificering af Guldborgsund Forsyning, klimatilpasning for Guldborgsund Kommune og et kystprojekt på Lolland for Region Sjælland.

Derudover har NIRAS netop skrevet under på firmaets største anlægsprojekt til dato nemlig udbuds- og detailprojekteringen af jernbanen fra Ringsted til Rødby. Strækningen er 100 km lang, og mere end 100 medarbejdere skal beskæftige sig med projektet de næste mange år.

Firmaet omsatte i 2012 for 1,2 mia. kr.