DSE messe 2017 på DTU: Mød NIRAS, og kom på 3D besøg i ’Skolen i Sydhavnen’

Hvordan er det at arbejde med indeklima, BIM-modeller eller geodata? Få svaret, og ta' et kig bag facaden med VR-briller på Skolen i Sydhavnen, når en række af NIRAS' medarbejdere står klar ved stand 93 i hallen på årets DSE Messe på DTU.

04. mar 2017

De seneste fire år har NIRAS hvert år ansat omkring 30 nyuddannede ingeniører. I 2016 endte tallet på 31 jævnt fordelt på alle forretningsområder som byggeri, infrastruktur, miljø og energi. Mød kolleger fra NIRAS på årets DSE Messen og hør om dine muligheder den 5.-6. april 2017.

Trækplasteret er prestigeprojekter, hvor NIRAS f.eks. er førende inden for fremtidens skoler med vægt på de nyeste principper om børns læring og udvikling, et lavt energiforbrug, et godt indeklima og en lav CO2-belastning.

Således har NIRAS været rådgiver på alle ingeniørdiscipliner som konstruktioner, installationer, energioptimering, indeklima, brand og akustik på nye skoler som Copenhagen International School, Frederiksbjerg Skolen i Aarhus, VUC i Aarhus og Skolen i Sydhavnen.

VR giver et intuitivt indblik i vores projekter

På DSE Messen kan du træde indenfor på Skolen i Sydhavnen med Virtual Reality-briller (VR) og se bygningsdele og installationer i 3D.

”I NIRAS bruger vi VR til at få et intuitivt indblik i vores projekter. Det er samtidig et stærkt værktøj til at præsentere et projekt for en kunde, der med VR kan opleve og det som om, at han/hun selv står i den færdige bygning. Det kan også hjælpe os til at fange fejl, som ellers er svære at opdage på en computerskærm eller flade tegninger,” siger ingeniør Frederik Jørgensen, der er VR-specialist i NIRAS.

Rådgiver inden for alle fagområder

De mange nyansatte, der kommer lige fra uddannelsesinstitutionerne, vidner om, at NIRAS har brug for kloge hoveder inden for en lang række fagligheder lige fra afløbsspecialister til it-udviklere.

”Vi vil gerne fortælle de studerende og nyuddannede, at NIRAS arbejder med alle fagområder. Vi favner bredt, men de fleste kender os kun for en del af vores fagligheder,” siger HR-udviklingskonsulent i NIRAS Ulla Mahler.

Danmarks største job- og karrieremesse

De Studerendes Erhvervskontakt organiserer hvert forår Danmarks største job- og karrieremesse på DTU i Lyngby med hele 10.000 besøgende studerende og nyuddannede.

Messen strækker sig over to dage den 5.-6. april 2017 og giver hvert år studerende og nyuddannede mulighed for at møde mere end 140 virksomheder og organisationer.

Mød os på stand 93 i hallen. Vi glæder os til at krydse forventninger med dig.

LÆS MERE Ung i NIRAS