Det nye og stærkere NIRAS har plads til flere kolleger

I NIRAS har vi meget travlt med spændende projekter og søger derfor 100 nye medarbejdere.

23. maj 2017

NIRAS er blevet større og står stærkere end nogensinde. Lige nu får vi rigtig mange, spændende projekter ind – blandt andet en storstilet klimatilpasning i Kgs. Lyngby, et nyt rensningsanlæg i Oslo, en partnerskabsaftale med Københavns Kommune samt procesrådgivning til europæiske fødevarekunder.

Potentialet er stort på tværs af hele forretningen. Derfor søger NIRAS 100 nye kolleger, der kan bidrage til at styrke fundamentet for vores udvikling med innovative tanker, solide erfaringer samt passion for bæredygtige løsninger.  

Stærkere sammen

I april 2017 faldt fusionen mellem ALECTIA og NIRAS på plads. Fusionen har samlet endnu flere eksperter i ét og samme rådgiverhus med 2.100 medarbejdere. Vi inspirerer hinanden – det giver værdifulde løsninger til vores kunder og skaber øget efterspørgsel.

”NIRAS er i fuld gang med en spændende udvikling – tag for eksempel hospitalsområdet. Her kan vi mere sammen, end vi kunne hver for sig. Fusionen giver os nye ambitioner om udvikling og vækst på en række forretningsområder,” siger Carsten Toft Boesen, adm. direktør i NIRAS.

Vi bygger fremtidens samfund

NIRAS’ forretningsområder er blandt andet byggeri, procesindustri, infrastruktur, udviklingsbistand, arbejdsmiljørådgivning, miljø samt vand & forsyning.  

Vi er med til at bygge fremtidens samfund. Med state-of-the-art løsninger bidrager NIRAS – sammen med vores kunder – til at realisere en række af FNs 17 Mål for Bæredygtig Udvikling.

”Vil du skabe dig en karriere i en virksomhed, der sætter kunder, projekter og ikke mindst medarbejdere over systemer og procedurer, bør du komme til NIRAS,” siger Carsten Toft Boesen.

Et godt match?

I NIRAS er det tværgående samarbejde en grundpille. Her er du synlig og har mulighed for indflydelse – i projekterne, i udviklingen af NIRAS og på din egen karriere.

Er du nysgerrig, og søger du indflydelse på opgaver og udvikling? Tag kontakt til én af vores HR Business partnere, som vil hjælpe med at etablere et møde for en indledende snak om dine muligheder med den relevante leder.

Bliv en del af – og vær med til at forme – det nye og stærkere NIRAS.