Two employees in work wear looking at an ipad in a field
Områderne for forsyning og miljø i NIRAS er i rivende udvikling. Vi søger lige nu specialister til en række spændende projekter.
Forsyning og Miljø

Kom med på vores mission for bæredygtighed

NIRAS’ mission er at sikre bæredygtig udvikling – både for vores kunder og for samfundet generelt. Vi leverer 'next generation consultancy'. Det betyder, at vi er frontløbere inden for bæredygtige løsninger – for eksempel på området for forsyning og miljø.

Lige nu skal vi i gang med at udarbejde VVM-undersøgelser til HOFORs nye vindmølleparker. Vi laver tekniske forundersøgelser til et projekt, der skal genoprette Søborg Sø. Vi er totalrådgiver på en storstilet klimatilpasning af Lyngby centrum – genåbningen af Fæstningskanalen. Og vi hjælper Sveriges Geologiske Undersøgelser (SGU) med at kortlægge jordforurening med en ny metode ved byen Tölö i Sverige.

Der ligger mange flere spændende projekter i vores pipeline. Vil du med på missionen, og vil du være en del af next generation consultancy? Kom til NIRAS og hjælp med at sikre en bæredygtig fremtid.

Lige nu ansætter vi medarbejdere, der er drevet af formål og har ambition om livslang læring i nogle af rådgiverbranchens bedste, faglige fællesskaber.

  

Kom og vær med til at udføre projekter som disse

  

Du får gode kolleger 

  

  

Mest sete job lige nu