FAQ - Praktik

Kan jeg få oplyst, hvor mange praktikpladser der er ledige og på hvilke kontorer?

Desværre er det ofte først relativt tæt på opstart, at afdelingerne tager endelig stilling til, om de vil tilbyde en praktikplads. Det er også en del af årsagen til, at vi ikke kan tilbyde praktikpladser til alle uddannelsesretninger på alle kontorer.

Kan jeg aflevere min ansøgning personligt eller sende den direkte til afdelingen?

Desværre skal alle ansøgninger sendes direkte via link på denne side.

Kan jeg ønske at komme i praktik på et bestemt kontor?

Ja, i ansøgningsprocessen angiver du, hvilke kontorer du ønsker at komme i praktik hos. Ligeledes skal du angive, hvilke fagområder i NIRAS du ønsker at arbejde med som praktikant. Vi kan ikke garantere, at vi har praktikpladser på alle kontorer.

Kan I oplyse, hvem jeg kan ringe til og snakke med i afdelingen?

Det ville vi rigtigt gerne hjælpe med, men du kan selv finde kontaktpersoner på de forskellige områder via www.niras.dk/ydelser.

Kan jeg med min uddannelse komme i praktik hos jer?

Ja, hvis du kan se dig selv under et af vores sektorområder, så er vi også interesserede i at se en praktikansøgning fra dig.

Hvornår får jeg svar på min praktikansøgning?

Vi vil rigtig gerne give dig svar så hurtigt som muligt og forsøger derfor også at sende svar løbende i processen. Vi må desværre også erkende, at processen sommetider kan trække ud, hvorfor du kan betragte det som et afslag, såfremt du ikke har hørt fra os inden én måned før den dato, du har angivet som opstartsdato for praktikforløbet.

Er det alle former for praktik, jeg kan søge via denne side?

Kun studerende, der som en del af deres uddannelse skal i praktik, kan søge via denne side. Alle øvrige bedes søge via denne side.