Søg praktikplads

Byggeri

Vi bygger sunde huse og funktionelle bygninger og leverer værdifuld rådgivning og løsninger til vores kunder

Planlægning & Mobilitet

Antropologi, Sociologi og Økonomiske Analyser, Landskabsarkitektur samt By- og Landskabsplanlægning.

Data

Hele geodataværdikæden – datafangst med droner, grundkort, højdemodeller, digitalisering, geokodning, webGIS-løsninger og SRO/SCADA-anlæg.

Energi

Vi er en global partner i vedvarende energiløsninger, der bygger bæredygtige samfund i hele verden.

Fødevarer

Vi er en betroet strategisk rådgiver inden for fødevare- og drikkevareindustrien. Vi leverer fremragende projekter og topmoderne tjenester lokalt med et globalt mindset og førende i bæredygtige løsninger. 

Havne og kyster

Vi udfører havne- og havprojekter verden over under forskellige forhold - lige fra Arktis til troperne. 

Infrastruktur

Uanset om der er tale om veje, togbaner, havne eller en fodgængerbro spiller vi en vigtig rolle i at visualisere fremtidens infrastruktur og i at opgradere eksisterende infrastruktur for at opfylde samfundets behov. 

Miljø

Vi er førende indenfor miljørådgivning og leverer innovative tjenester af høj kvalitet til den offentlige og private sektor i hele Skandinavien og på internationalt plan. 

Pharma & Life Science

Vi er en førende, uafhængig rådgiver, når det kommer til investeringer, projektimplementering og optimering af produktionsanlæg inden for pharma og life science. 

Udviklingsbistand

Vi arbejder på tværs af et bredt spektrum af opgaver - såsom energi, vand, forvaltning af fonde og udvikling af landdistrikter og økonomi - for at opbygge kapacitet og skabe bæredygtige udviklingsløsninger for en bedre, mere lige og stabil verden. 

Vand

Vi yder ekspertrådgivning til ethvert projekt inden for hele vandkredsløbet. Fra drikkevandforsyning i større byer til landdistriker i udviklingslande.

Global Business Support

HR & Kommunikation, økonomi, regnskab, facility management og indkøb, it-support og udvikling.

Opdater eller slet dit CV

Du kan til enhver tid ændre eller slette det CV, du har uploaded i vores CV-database. Log ind her for at opdatere din profil.

Log in