Sikringsrådgiver

Job image
  • Forretningsområde: Byggeri
  • Land: Danmark
  • Kontor: Allerød
  • Ansættelsesvarighed: Permanent: Fuldtid
  • Ansøgningsfrist: 2. april 2023

Søg stillingen

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.500 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien. Hos NIRAS tror vi på, at diversitet gør os stærkere, og derfor arbejder vi ud fra princippet om ligeværdighed og med fokus på SDG-målene. Vi værdsætter mangfoldighed i alle former og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Vil du være ny kollega i et af Danmarks førende sikringsteams?

Vi er en ISO 9001-certificeret, uvildig sikringsrådgiver og har herigennem bl.a. stor fokus på et højt fagligt niveau, projektsparring og efteruddannelse for hele tiden at blive bedre til at løse vores kunders behov.

Du kan glæde dig til at arbejde i et tværfagligt team af erfarne og højtkvalificerede kollegaer. Du får din daglige gang på vores hovedkontor i Allerød.

 

Om jobbet
I jobbet bliver du en del af et dynamisk team, der beskæftiger sig med sikringsrådgivning inden for det private og offentlige segment - herunder hospitaler og pharma-projekter - og kan se frem til både at beskæftige dig med strategisk risikoplanlægning, risikovurdering, driftsplanlægning, projektering og bygherrerådgivning.

Du kommer til at medvirke i projekt planlægningen projektering, udarbejdelse af udbudsmaterialer, tilsyn, test og idriftsættelse.

Og allerbedst bliver du tilknyttet den veletablerede afdeling Automation, Sikring, IT & Commissioning med 24 dygtige, søde og yderst venlige kollegaer.


Vi sikrer din faglige og personlige udvikling
Vores tværfaglige projektform sikrer dig ikke kun faglig sparring og udvikling inden for dit eget felt, men også godt samarbejde med kollegaer og specialister fra de øvrige installationsfag og arkitekter, hvor du via dit arbejde med sikring er til at binde bygningens funktioner sammen. Du får skabt et værdifuldt tværfagligt netværk med dine kollegaer, arkitekter  og vores kunder.

Du kommer til at indgå i et inspirerende miljø, hvor vi lægger vægt på høj faglighed og stort engagement, og hvor to dage ikke er ens. På den måde kan du være sikker på at indgå i et miljø, der giver både personlig og professionel udvikling.

Gennem vidensdeling, uddannelse og sparring bidrager du desuden til, at NIRAS fortsat kan udtænke innovative, mere bæredygtige og bedre sikringsløsninger til kunderne.

 

Om dig
Du har en relevant baggrund som f.eks. ingeniør, el-installatør, sikringsteknikker eller lignende. Du har erfaring fra enten entreprenør- eller rådgiverbranchen.

Vi ser gerne, at du har erfaring med et eller flere af følgende emner, dog ikke en forudsætning.

  • Risikovurdering
  • Brandtekniske anlæg, ABA, varsling mv.
  • Sikringsanlæg, AIA, ADK, mekanisk sikring
  • Videoovervågning TVO
  • Mekanisk og fysisk sikring

Som person er du udadvendt og opsøgende i forhold til interne og eksterne samarbejdsrelationer. Du er fagligt kompetent og er samtidig i stand til at sætte dig ind i kundens behov. Du deler viden, færdigheder og idéer med dine kolleger på eget initiativ, og du kommunikerer på modtagerens præmisser.

 

Vi tilbyder
Du bliver en del forretningsenheden Building East Design (DSGN) med 125 medarbejdere, hvor høj faglighed og evner for samarbejde er i højsædet. Vi lægger vægt på, at du kan udvikle dig fagligt gennem spændende og udfordrende projekter; vi har et uformelt og velfungerende fagligt og socialt arbejdsmiljø, hvor der altid er kompetente kolleger, du kan spørge til råds.

Vores værdier – vi lytter, vi lærer, vi leverer – er udgangspunktet for, hvordan vi tænker og arbejder og afgørende for, at vi skaber høj kvalitet på tværs af discipliner.

 

Realising your sustainable potential
Vores 700 eksperter inden for byggeri baner hver dag vejen for innovative løsninger og realiserer sammen med kunderne det bæredygtige potentiale i projekter og byggerier. Det betyder, at vi konstant søger ny viden, forbedrer vores kompetencer og tager initiativer til faglige netværk, partnerskaber samt samarbejder, så vi altid er et skridt foran.


Ring, og lad os tale om mulighederne…
Lyder det spændende, og vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Troels Vestergaard på trv@niras.dk eller på tlf. +45 4025 8584.

Søg jobbet online på niras.dk senest d. 02-04-2023, og vedhæft din ansøgning og CV.

Troels Vestergaard

Troels Vestergaard

Afdelingsleder Automation, Sikring, IT & Commissio

+45 4025 8584