Stærkstrømsingeniør til højspændingsinstallationer til det ambitiøse initiativ 'GREENsition'

Job image
 • Forretningsområde: Byggeri, Energy
 • Land: Danmark
 • Kontor: Allerød
 • Ansættelsesvarighed: Permanent: Fuldtid
 • Ansøgningsfrist: 9. april 2023

Søg stillingen

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.500 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien. Hos NIRAS tror vi på, at diversitet gør os stærkere, og derfor arbejder vi ud fra princippet om ligeværdighed og med fokus på SDG-målene. Vi værdsætter mangfoldighed i alle former og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Vi søger en stærkstrømsingeniør til højspændingsudstyr, der kan deltage i vores GREENsition-tiltag indenfor el. Grøn omstilling af verdens energisystemer kræver handling, og hos NIRAS har vi navngivet det GREENsition. Vi vil gerne samarbejde med dig, fordi det er vigtigt, og tempoet skal skrues op.

Om jobbet
Dine opgaver vil omfatte, men ikke være begrænset til:

 • Design og udbud af højspændingsudstyr, herunder transformere, kabler, beskyttelser og hjælpeudstyr til højspændingsinstallationer
 • Være en del af et udbudsteam og udarbejde forslag til projekter
 • Bidrage med oplæg til beslutningstagere, herunder baseret på tekniske information, erfaringer og viden
 • Vise vejen blandt ingeniører og sørge for, at leverancer er i overensstemmelse med projektplaner, budgetter og kvalitet

 

Om dig
Vi sætter pris på, du har:

 • En bachelor- eller kandidatgrad inden for stærkstrøm
 • Flere års erfaring med design og konstruktioner indenfor højspændingsanlæg
 • Viden og erfaring med hjælpeudstyr til højspændingsinstallationer
 • Stærke kommunikationsevner i engelsk, herunder til specifikationer
 • Fokus på kvaliteten af det leverede arbejde

 

Vi tilbyder dig
Du bliver en del af et velfungerende team med spændende og erfarne kolleger med en høj grad af faglighed. Vi lægger vægt på, at du vil kunne udvikle dig fagligt gennem spændende og udfordrende projekter. Vi har et uformelt og velfungerende fagligt og socialt arbejdsmiljø, hvor der altid er kompetente kollegaer, du kan spørge til råds.

Vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer - er udgangspunktet for, hvordan vi tænker og arbejder, og afgørende for at skabe høj kvalitet på tværs af alle arbejdsdiscipliner. Hos NIRAS sætter vi menneskelig udvikling og ikke mindst miljø og klima i højsædet. Vi inkorporerer FN's 17 Sustainable Development Goals i vores projekter og stræber efter at levere rådgivning og løsninger, som også vil gavne næste generation.


Join the GREENsition 
NIRAS har besluttet at øge sit bidrag til den grønne energiomstilling betydeligt over de næste ti år. Ambitionen er at blive Skandinaviens førende rådgiver på vedvarende energi. Det strategiske initiativ – vi kalder det GREENsition – omfatter massive investeringer i forskning og udvikling, kompetenceudvikling, partnerskaber og rekruttering inden for vindenergi, el og grønne brændstoffer. Så kan du gøre en forskel i omstillingen til vedvarende energi? Og vil du være med til at løfte energiområdet i en spændende vidensvirksomhed? 
Så kan du læse mere her: https://www.niras.dk/nyheder/gron-energi-strategi/

 

Vil du vide mere og hvordan du ansøger
Har du brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte ekspertisechef Preben Jørgensen ( prej@niras.dk ; +45 2710 7191) eller afdelingschef Eskil Berg-Sørensen ( ebs@niras.dk ; +45 2047 6912). Send venligst din ansøgning, CV og eksamensbeviser senest 9. april 2023. Vi afholder samtaler løbende indtil, vi har fundet den rette kandidat.