Erfaren projektleder til fremtidens energisystemer

Job image
 • Forretningsområde: Vand, Energy
 • Land: Danmark
 • Kontor: Allerød
 • Ansættelsesvarighed: Permanent (Full-time)
 • Ansøgningsfrist: 26. marts 2023

Søg stillingen

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.500 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien. Hos NIRAS tror vi på, at diversitet gør os stærkere, og derfor arbejder vi ud fra princippet om ligeværdighed og med fokus på SDG-målene. Vi værdsætter mangfoldighed i alle former og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Vil du med på vores grønne rejse?Danmarks største varmepumpe i Frederiksværk, stor varmepumpe på Bjergmarken Renseanlæg der udnytter varme fra spildevand i Roskilde, fjernvarmekonverteringer i Farum, Smørum og Halsnæs, Power to X-studier og udvikling af nye forsyninger er bare nogle af de projekter, vi arbejder på i NIRAS. Vores aktiviteter på energi- og forsyningsområdet eksploderer, vi vinder markedsandele og satser på at opbygge vores energiafdeling til at matche samfundets behov for grøn og bæredygtig fjernvarmeproduktion.

Derfor har vi brug for dig, der har interesse for fag, fremdrift og forretningsopbygning indenfor energiområdet.  Vi søger en erfaren projektleder med en stærk faglighed inden for energi i forsyningssektoren og med et solidt kendskab til -og med et godt netværk indenfor den danske forsyningsbranche samt interesse for projektudvikling.Din profil

 • Du er en erfaren M/K, gerne fra rådgiverbranchen.
 • Du har en stærk energiteknisk faglighed og er optaget af energiområdets udvikling.
 • Du har et bredt netværk i forsyningsbranchen, som du både vedligeholder og udvider.
 • Du har erfaring med projektledelse af større projekter.
 • Du er god til at lytte til kunderne og går et skridt for at levere høj service.
 • Du tænker fagligt og innovativt i dine løsninger.
 • Du er vant til at afgive tilbud og trives med at skrive på dansk og engelsk.

 
Som projektleder vil du:

 • Indgå som fag- eller projektleder med ansvar for oplæring og faglig udvikling af yngre medarbejdere
 • Forestå planlægning, projektering og etablering af energianlæg
 • Være en aktiv del af vores markedsføring og tilbudsskrivning i tæt samarbejde med resten af teamet
 • Blive tilknyttet vores forsyningsenhed, hvor vi har samlet alle forsyningsarter og arbejder med hele energi- og vandkredsløbet
 • Indgå i et team af erfarne projektledere og energieksperter inden for energi og forsyning på vores kontor i Allerød

 

Vi tilbyder

NIRAS byder dig velkommen i en dynamisk virksomhed, hvor vi er fagligt og markedsmæssigt førende inden for energi og forsyning.  Vores opgaver spænder lige fra planlægning til modellering, projektering, udbud, byggeledelse og tilsyn inden for energi- og forsyningssektoren.

Vores værdier - Vi lytter, vi lærer og vi leverer - er ikke noget, vi bare siger; det er den måde, vi arbejder på!

Vores organisation understøtter tværfagligt samarbejde, decentral beslutningskompetence og fokus på kunden. Derfor består vores forretningsenheder af højt specialiserede medarbejdere med meget forskellig baggrund.  Organisationen sikrer, at vi altid stiller med det fagligt bedste hold, også på tværs af geografi. Kunderne og markedet er tænkt ind i vores organisation. Det gør, at vi altid har fingeren på pulsen.

Join the GREENsition 
NIRAS har besluttet at øge sit bidrag til den grønne energiomstilling betydeligt over de næste ti år. Ambitionen er at blive Skandinaviens førende rådgiver på vedvarende energi. Det strategiske initiativ – vi kalder det GREENsition – omfatter massive investeringer i forskning og udvikling, kompetenceudvikling, partnerskaber og rekruttering inden for vindenergi, el og grønne brændstoffer. Så kan du gøre en forskel i omstillingen til vedvarende energi? Og vil du være med til at løfte energiområdet i en spændende vidensvirksomhed? 
Så kan du læse mere her: https://www.niras.dk/nyheder/gron-energi-strategi/
Kontakt os gerne

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Projektleder Christian Nørr Yde Jacobsen på cnja@niras.dk  eller telefon: 4299 9262

Vi forventer at afholde samtaler løbende. Send ansøgning og CV senest 26.03.2023

Christian Nørr Yde Jacobsen

Christian Nørr Yde Jacobsen

Konsulent

+45 4299 9262