Erfaren projektleder med solidt branchekendskab til fjernvarme og energi

Job image
 • Forretningsområde: Energi
 • Land: Danmark
 • Kontor: Aarhus
 • Ansættelsesvarighed: Fastansat
 • Ansøgningsfrist: 30. september 2022

Søg stillingen

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.400 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien.

Kan du gennemføre og udvikle projekter inden for fjernvarmesystemer og vedvarende energi? Der er tempo på den grønne omstilling, og vi søger derfor folk til vores mange, spændende projekter.

Mange store konverteringsprojekter fra gas til fjernvarme, integration af store varmepumper og elkedler, energilagring og etablering af nye varmeværker er nogle af vores mange aktiviteter på fjernvarme- og energiområdet.

Du har nu muligheden for at blive en del af en spændende og dynamisk vidensvirksomhed og en energibranche, der er i ekstrem udvikling. Til NIRAS’ kontor i Aarhus har vi brug for dig som erfaren projektleder på fjernvarme- eller energiprojekter.

Derfor – synes du, at det er spændende at gennemføre fyrtårnsprojekter og samarbejde på tværs af fag og geografi? Så har vi de rigtige udfordringer til dig.

Jobbet

Du vil indgå i et team af erfarne projektledere inden for fjernvarme og energi og kommer til at arbejde fra vores kontor i Aarhus. Som projektleder inden for fjernvarmesystemer og vedvarende energi har du sikkert stor erfaring med projektledelse med alt lige fra planlægning til modellering, projektering, udbud og tilsyn. Med projektet i centrum kan du skabe værdi for både kunder og kolleger.

Dine opgaver bliver:

 • At sikre, at vi når i mål med projekterne og opbygger langsigtede relationer med vores kunder
 • At sikre fyldestgørende kontrakter med afstemning af forventninger, håndtering af risici og mulighed for at skabe værdi for alle interessenter
 • At planlægge og sammensætte de bedste teams med udgangspunkt i hele NIRAS samt sikre tværfaglighed, kvalitet, tid, økonomi og læring
 • At sikre intern styring og løbende dialog med kunden samt dokumentation af kvalitet, fremdrift, økonomi, tillægsydelser og aftalte ændringer
 • At italesætte problemer og finde løsninger med team, kunde og interessenter
 • At evaluere kundetilfredshed, dele erfaringer og ”best practices” på tværs samt følge op på muligheder for mersalg.


Vi kigger efter

Du er sikkert en erfaren og initiativrig projektleder med solidt fodfæste i energi- og fjernvarmebranchen. Du har minimum 10 års relevant erfaring, og et godt netværk fra fjernvarmebranchen vil være et must – gerne med særligt kendskab til Jylland og Fyn.

Vi håber, at du:

 • er ingeniør eller lignende med en relevant specialisering.
 • har min. 10 års projektledererfaring på energi- og fjernvarmeprojekter.
 • er effektiv og resultatorienteret samt ikke mindst fagligt engageret.
 • er en udpræget hold spiller og har lyst til tværfagligt samarbejde.
 • har gode evner inden for projektledelse og tilsyn.
 • har et solidt kundenetværk i fjernvarmebranchen.


Join the GREENsition

NIRAS har besluttet at øge sit bidrag til den grønne energiomstilling betydeligt over de næste ti år. Ambitionen er at blive Skandinaviens førende rådgiver på vedvarende energi. Det strategiske initiativ – vi kalder det GREENsition – omfatter massive investeringer i forskning og udvikling, kompetenceudvikling, partnerskaber og rekruttering inden for vindenergi, el og grønne brændstoffer. Så kan du gøre en forskel i omstillingen til vedvarende energi? Og vil du være med til at løfte energiområdet i en spændende vidensvirksomhed?

Søg stillingen

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Michael Lassen Schmidt, afdelingsleder NIRAS Energi, på mls@niras.dk eller telefon 6026 1852.
Send ansøgning og CV via www.niras.dk. Ansøgningerne behandles løbende.

Vi byder dig velkommen til en virksomhed i stor vækst. Vi tilbyder personlig og faglig udvikling, gode ansættelsesforhold med tryghedsordning, fleksible personalegoder og arbejdsforhold samt en løn, der matcher dine kvalifikationer. Desuden har vi mange, aktive personaleklubber med gode tilbud inden for sport, kunst, ølbrygning, vin mv. samt en god kantineordning. Er det noget for dig – så ser vi frem til at byde dig velkommen på holdet!

Michael Lassen Schmidt

Michael Lassen Schmidt

Projektchef

+45 6026 1852