Kan du rådgive virksomheder om miljøregulering i den grønne energiomstilling?

Job image
 • Forretningsområde: Miljø, Energy
 • Land: Danmark
 • Kontor: Hele landet
 • Ansættelsesvarighed: Permanent: Fuldtid
 • Ansøgningsfrist: 26. marts 2023

Søg stillingen

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.500 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien. Hos NIRAS tror vi på, at diversitet gør os stærkere, og derfor arbejder vi ud fra princippet om ligeværdighed og med fokus på SDG-målene. Vi værdsætter mangfoldighed i alle former og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Grøn transformation af verdens energisystemer kræver fællesskab, og vi vil gerne arbejde sammen med dig. Du brænder for at arbejde med miljø, og du vil være med helt i front i den grønne omstilling.


I NIRAS har vi besluttet at øge vores bidrag til den grønne omstilling betydeligt. Ambitionen er at blive Skandinaviens førende rådgiver og inkluderer 400 nye kolleger inden for grøn energiomstilling de næste ti år.

Vi rådgiver allerede mange både eksisterende og nye virksomheder med at etablere teknologiske løsninger inden for grøn energiomstilling bl.a. havvindmøller, biogasanlæg, PtX-anlæg og vi har brug for flere nye medarbejdere i miljø, der kan være med til at fortsætte udviklingen. Dine primære opgaver vil være at:

 • identificere de rette regulatoriske forhold, som virksomhederne skal overholde
 • bistå med myndighedskontakt
 • udarbejde myndighedsplaner og -ansøgninger for forskellige typer projekter
 • vurdere virksomheders miljøpåvirkning, herunder vurderinger og evt. beregninger af emissioner til vand, luft, støj, mv.
 • indgå i større tværfaglige projekter i samarbejde med kollegaer i hele NIRAS
 • projektledelse og økonomistyring af egne projekter.

 Din profil

 • Du har et stærkt fagligt fundament som ingeniør, cand.scient. eller lignende, og mindst fem års relevant erhvervserfaring.
 • Du har erfaring med miljøregulering af virksomheder, gerne energiforsyningsvirksomheder, PtX/grønne brændstoffer, el/vind/ landanlæg, solcelleanlæg, lagring af  CO2 eller lignende.
 • Du har erfaring med at vurdere virksomheders påvirkning af miljøet.
 • Ligeledes skal du have proces-teknisk forståelse, gerne inden for energiindustrien.

Det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring fra fx et forsyningsselskab, rådgiverbranchen eller en virksomhed inden for energiområdet.

Som person har du en god situationsfornemmelse og formår at begå dig på flere niveauer i en organisation. Du er i stand til at bevare overblikket og bidrager til en god stemning og konstruktive løsninger - også når det går lidt stærkere end planlagt.

 • Du evner at finde løsninger, også hvis problemstillingen er ny og ukendt.
 • Du har gode formuleringsevner i skrift og tale.
 • Du har gode samarbejdsevner og forståelse for at søge og give sparring hos/til kolleger og andre

Vi tilbyder
Du får et spændende og udfordrende job i en organisation med en flad ledelsesstruktur. Vores kultur er kendetegnet ved et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på engagement og frihed under ansvar.

Vi arbejder tværfagligt med andre forretningsenheder i ind- og udland, og du får gode muligheder for selv at præge dit jobindhold og din faglige udvikling. Vores værdier – ’Vi lytter, vi lærer og vi leverer’ - er ikke noget, vi bare siger, men det er den måde, vi arbejder på.  

Vi tilbyder gode ansættelsesforhold med tryghedsordning, fleksible personalegoder og arbejdsforhold samt en løn, der matcher dine kvalifikationer. Desuden har vi mange aktive personaleklubber inden for sport, kunst, vin mv. samt en god kantineordning.

Du har mulighed for at blive tilknyttet den NIRAS-lokation, som passer dig bedst i Allerød, Holbæk Næstved, Kolding, Aarhus eller Aalborg.

Join the GREENsition 
NIRAS har besluttet at øge sit bidrag til den grønne energiomstilling betydeligt over de næste ti år. Ambitionen er at blive Skandinaviens førende rådgiver på vedvarende energi. Det strategiske initiativ – vi kalder det GREENsition – omfatter massive investeringer i forskning og udvikling, kompetenceudvikling, partnerskaber og rekruttering inden for vindenergi, el og grønne brændstoffer. Så kan du gøre en forskel i omstillingen til vedvarende energi? Og vil du være med til at løfte energiområdet i en spændende vidensvirksomhed? 
Så kan du læse mere her: https://www.niras.dk/nyheder/gron-energi-strategi/

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lene Larsen på tlf. 3078 7588 (Aalborg) eller afdelingsleder Lene Lang Gamborg på tlf. 2930 0933.

Send din ansøgning hurtigst muligt, og gerne senest den 26. marts 2023.

Vi gennemfører ansøgningssamtaler løbende og udvælgelse kan finde sted, inden ansættelsesfristens udløber.

Lene Lang Gamborg

Lene Lang Gamborg

Afdelingschef

+45 2630 0933

Lene Larsen

Lene Larsen

Afdelingschef

+45 3078 7588