Konstruktionsingeniør

Job image
  • Forretningsområde: Building
  • Land: Danmark
  • Kontor: Allerød, Næstved, Holbæk
  • Ansættelsesvarighed: Fastansat
  • Ansøgningsfrist: 22. august 2022

Søg stillingen

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.400 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien.

Er din udvikling gået i stå? Trænger du til luftforandring? Har du brug for at få udfordret din faglighed? Vi er 60 konstruktionskollegaer, der er klar til at byde dig velkommen i din nye stilling som ingeniør inden for bygningskonstruktioner.

 

Vi tilbyder en hverdag med
Sparring med jævnbyrdige kolleger, lige meget hvor du er i karrieren. Du bliver en del af en faglig tung virksomhed, hvor der aldrig er langt til sparring med en ekspert – lige meget hvad spørgsmålet handler om.

Fleksibilitet i hverdagen
– flexpulje, hjemmearbejdsplads, 24 ugers betalt barsel til alle, mulighed for at arbejde fra kontorer i Allerød, Holbæk, Næstved osv.

Alle typer projekter du kan forestille dig – vi puster nyt liv i eksisterende bygninger, vi tænker bæredygtige konstruktioner, vi bygger nye storslåede bygværker. Vi lytter til, hvad der tænder dig.

En kultur med højt humør, flad struktur og tillid til hinanden. Det skal være sjovt at gå på arbejde.

 

Du byder ind med

Mindst 3 års erfaring med projektering af bærende konstruktioner. Det kan være stort eller småt, nybyg eller renovering, det vigtigste er, at du har erfaring i bagagen.

Nysgerrighed indenfor konstruktionsfaget – så skal vi nok fylde på med udfordringer og udvikling.

En bred teoretisk baggrund fra ingeniøruddannelsen.

Evnen til at finde de rigtige statiske systemer, så vi kommer godt fra start. Vi bruger aktivt konceptgranskning for at drøfte de første skitser med erfarne kolleger.

 

Lad os tage en snak

Lyder det spændende og vil du vide mere om jobbet, hører vi gerne fra dig. Tøv ikke med at ringe til afdelingsledere Randi Kruse (24 69 06 45) eller Andreas Bollerslev (20 40 00 21) eller upload din ansøgning på dette link.

Samtaler vil blive afholdt løbende og ansættelse vil ske, når den rette kandidat findes.

Randi Kruse

Randi Kruse

Afdelingsleder

+45 2469 0645

Andreas Bollerslev

Andreas Bollerslev

Afdelingsleder, Konstruktioner

+45 2040 0021