Senior Ekspertisechef, Biomasse

Job image
 • Forretningsområde: Energi
 • Land: Danmark
 • Kontor: Hele landet
 • Ansættelsesvarighed: Fastansat
 • Ansøgningsfrist: 31. august 2022

Søg stillingen

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.400 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien.

Vil du være med på NIRAS' hold inden for grøn energiomstilling? Har du allerede en iværksættertankegang og lyder det tiltalende at være med til at skabe en startup i en eksisterende og veletableret virksomhed?

Du har nu mulighed for at blive en del af NIRAS' GREENsition og være frontløber i vores nye strategi, der skal skabe nye markedsåbninger samt vækst og udvikling inden for vores eksisterende rådgivningsdiscipliner.

Du får en unik karrieremulighed, hvor du bliver en nøgleperson i udviklingen af NIRAS' grønne biomasseløsninger, og skal være med til at opbygge en ny forretningsenhed inden for energiområdet sammen med en senior vice president og øvrige markedsdirektører samt ekspertisechefer inden for vind, grønne brændstoffer og el.

Du bliver ydermere en del af NIRAS' nye, ambitiøse plan, som er født med stor opbakning fra topledelsen. Så er du motiveret for at forløse det kæmpe potentiale, der ligger i fremtidige energi-omstillingsprojekter sammen med en virksomhed, der sigter mod en grønnere fremtid, skal du endelig læse videre.

Den grønne energiomstilling har et kæmpe potentiale for NIRAS, og timingen er helt rigtig i forhold til, hvad vi ser ske på markedet. Det taler direkte ind i vores DNA i forhold til, at disse opgaver kræver et stærkt tværfagligt arbejde.

Carsten Heine Lund
SVP-infrastruktur, NIRAS

Jobbet

Du bliver en del af den nyetablerede taskforce inden for vind, el og grønne brændstoffer. Vi forventer, at du vil tage ejerskab for den nye strategi og være en vigtig del af at lede og eksekvere denne.

Det overordnede mål med stillingen er at udvikle og levere vores strategi for grøn energiomstilling i produktionsindustrien med fokus på industrier med højt biomasseniveau i deres produktionscyklus og med muligheder for udnyttelse af biomasse som vedvarende energikilde. Som Senior Ekspertisechef vil du opbygge stærke nøglekunderelationer inden for produktionsindustrien og øge størrelsen af NIRAS fødevare- og biotekforretning.

Du vil også

 • Identificere og sikre kontrakter med produktionsindustriens kunder for at etablere og væsentligt udvide NIRAS-forretningen
 • Opbygge og vedligeholde kunderelationer for at levere en bæredygtig pipeline af nye projektmuligheder
 • Opbygge og pleje relationer til samarbejdspartnere – herunder kontakter til forsknings- og udviklingsmiljøer
 • Dele viden og færdigheder med henblik på at videreudvikle dine kollegaers evner og færdigheder
 • Assistere med kapacitetsopbygning og strategisk rekruttering inden for områdetVi kigger efter

Til denne stilling skal du have omkring +10 års erfaring som senior forretningsprofil i med ekspertise inden for biomasse og have erfaring i at udarbejde og eksekvere ”go-to-market” strategier.

Du har sikkert:

 • En ingeniøruddannelse (civilingeniør eller diplom) eller en anden relevant teknisk uddannelse
 • Omfattende erfaring med kunderelationer og et eksisterende netværk inden for brændstofsektoren
 • Dyb biomasse og bioteksektor indsigt, som du bruger til at lede projekter samt til at støtte kolleger med ekspertiseviden
 • Succesfulde resultater inden for tværfaglig projektledelse, gerne ifm. fødevarer og biomasse
 • Du er dygtig til at kommunikere med alle niveauer af interessenter
 • Du er i stand til at inspirere tværfunktionelle teams, fortælle historier og præsentere for et bredt publikum


Vi har alle muligheder for at blive én af de førende aktører på området, og vi har allerede et stærkt udgangspunkt med vores referencer og kompetencer i NIRAS.

Mads Søndergaard, EVP, Byggeri, NIRAS

Om NIRAS som arbejdsplads

NIRAS er meget inspireret af ”musketer princippet” – alle for én og én for alle. Hos NIRAS betyder det, at vi værdsætter tværgående samarbejde og lærer af alle erfaringer – som reflekteret i vores værdier: Vi lytter, vi lærer, vi leverer.

Du vil møde en kultur med stor respekt for faglighed på tværs af sektorer, hvilket giver dig mulighed for at opbygge fagligt netværk og stærke relationer. Du bliver desuden en del af et miljø, hvor du som medarbejder kan udvikle og indfri dit potentiale, og hvor udfordrende opgaver, godt samarbejde og dedikation altid har høj prioritet.


Hvad nu?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at række ud til Henrik Juhl, markedsdirektør, eller Monika Hürtig, rekrutteringskonsulent, via nedenstående kontaktoplysninger.

Henrik Juhl

Henrik Juhl

Markedsdirektør

+45 4299 5413

Monika Hürtig

Monika Hürtig

Konsulent

+45 2935 9810