Vejingeniør til NIRAS Aalborg

Job image
 • Forretningsområde: Infrastruktur
 • Land: Danmark
 • Kontor: Aalborg
 • Ansættelsesvarighed: Fastansat
 • Ansøgningsfrist: Behandles løbende

Søg stillingen

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.400 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien.

På NIRAS' kontor i Aalborg er der travlhed, og vi oplever et stigende antal kunder, som efterspørger vores ydelser indenfor vej- og anlægsområdet. Vi søger derfor en engageret vejingeniør, som kan hjælpe os med at løse dem.

Jobbet

Vi har brug for dig, der har lyst til at indgå i et tværfagligt miljø med tråde til projekter i hele virksomheden. Projekterne er mangeartede og af meget forskellig karakter og størrelse.

Din primære arbejdsopgave vil være projektering af vej- og anlægsprojekter. Du vil også få mulighed for en rolle i udførelsesfasen, hvor du vil komme til at føre tilsyn og udføre byggeledelse. Vigtigst er dog, at du har erfaring med projektering i både 2D og 3D.

Vi har en bred ydelsesprofil og du vil meget hurtigt blive involveret i spændende og varierende opgaver med andre kolleger på tværs af fagligheder og geografi. Du får således en enestående chance for at udvikle dig fagligt og personligt!

Du vil komme ind i en virksomhed præget af kollegialt sammenhold, hvor vi arbejder tæt sammen om projekterne. Vi er stolte af at holde et højt fagligt niveau kombineret med en tværfaglig tilgang. Hverken internt eller eksternt lader vi os begrænse af traditionelle faggrænser – vi søger de HELE løsninger.

Din profil

Du er fagligt velfunderet med en uddannelse som ingeniør (kandidat eller diplom) med et højt fagligt niveau, og du har solid erfaring med projektering af infrastruktur.

Vi forventer, at du:

 • har 3-10 års erfaring
 • kan arbejde i både 2D og 3D
 • har gode samarbejdsevner og formår at skabe tillid ved dine samarbejdspartnere
 • har en generel viden om andre nært knyttede fagområder som geoteknik, afvanding, belysning mv.
 • har forståelse for egne faglige begrænsninger og respekt for andres fagkompetencer

Hvis du også har projektledererfaring, er det en fordel.

Vi tilbyder

Et stærkt anlægsfagligt miljø i Aalborg og med stærke tværfaglige kompetencer inden for trafik, mobilitet, kloak, forsyning, miljø, data og anlægskonstruktioner. Du bliver en del af en velfungerende forretningsenhed, hvor engagement og høj faglighed vægter højt. Du vil få vejkollegaer i Aarhus, Kolding og Holstebro og have en stor indflydelse på din egen dagligdag med fuld opbakning og støtte fra dine 60 kollegaer i forretningsenheden.

Til at støtte op om din faglige udvikling har vi flere formaliserede karriereveje, som du kan gennemgå.

Herudover tilbyder vi:

 • Over 2400 nye kolleger fordelt på kontorer over hele Danmark og i flere andre lande
 • Et åbent og uformelt arbejdsmiljø præget af en god holdånd, initiativ, høje ambitioner, engagement, humor og retten til at være et helt menneske
 • Gode muligheder for at få indflydelse på din udvikling, både personligt og fagligt i et inspirerende samarbejde med dygtige kollegaer
 • Høj grad af frihed under ansvar
 • Løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesforhold med fleksibel arbejdstid, tryghedsordning og forskellige personalegoder

NIRAS har et uformelt, udviklende og godt socialt arbejdsmiljø, hvor der altid er en kollega at sparre med. Vores værdigrundlag ”Vi lytter – vi lærer – vi leverer” er udgangspunktet for, hvordan vi tænker og arbejder, og afgørende for, at vi skaber høj kvalitet på tværs af discipliner. Vi lægger stor vægt på, at du kan identificere dig med dette.

Yderligere oplysninger

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos afdelingsleder Jan Ingemann Ivarsen, jii@niras.dk, 23215471. Ring endelig og få afklaret dine første indledende spørgsmål og send så din ansøgning til os.

Ansøgninger behandles løbende.

Tiltrædelse: snarest

Jan Ingemann Ivarsen

Jan Ingemann Ivarsen

Afdelingsleder

+45 9630 6419