Erfaren bygherrerådgiver til fremtidens vandforsyning

Job image
 • Forretningsområde: Water and Utilities
 • Land: Danmark
 • Kontor: Aarhus
 • Ansættelsesvarighed: Fastansat
 • Ansøgningsfrist: 12. november 2025

Søg stillingen

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.300 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 25 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien.

Brænder du for at fremtidssikre vandforsyningen i Danmark og internationalt? Så har vi interessante muligheder til dig, der kan og vil udvikle vandforsyningssektoren.

Er du motiveret af opgaver, hvor du kan se effekten af din indsats i verden omkring dig? Vil du gøre en forskel og arbejde med de udfordringer og muligheder, vi står med som samfund? Og har du bygherrerådgiver erfaring i vandforsyningsbranchen – i forbindelse med etablering af nye vandværker og renovering, med innovative og nyskabende løsninger samt nye samarbejdsformer på tværs af forsyninger. Så har vi jobbet til dig.

Dine opgaver

Vi søger en bygherrerådgiver med tætte kunderelationer, der arbejder selvstændigt og ansvarsbevidst, besidder stærke projektlederegenskaber og bidrager proaktivt for at sikre de bedste løsninger, høj kvalitet og tilfredse kunder. Som en del af Danmarks største rådgivningsvirksomhed inden for vandforsyning bliver dine opgaver at:

 • Initierer og deltage i strategiske samarbejder, typisk direktørniveau og bestyrelse
 • Være den foretrukne højre hånd fra A til B med overblik over hele processen
 • Bidrage fra den tidligere planfase (forsyningsstruktur) til konkret udførelse (inkl. udbud)
 • Sikre bygherrens fulde tilfredshed samtidig med at kunne skabe forretning i NIRAS
 • Gå fagligt dybt i nogen sammenhænge og inddrage og oplære i andre projekter

Kandidaten vi søger

Du skal have konkret erfaring med bygherrerådgivning inden for vandforsynings- eller procesanlæg, ligesom du skal have forståelse for projekteringen og generelt indblik i vandbranchen. Det er et must, at du har flere af nedenstående kompetencer – og samtidig har appetit på fortsat at udvikle dig fagligt. Du:

 • Har en baggrund fra vand- og eller spildevandbranchen – 10 års erfaring eller mere
 • Er en dedikeret erfaren rådgiver, der evner høj grad af tilstedeværelse overfor kunderne
 • Kan gennemskue samtlige vandforsyningsentrepriser og evner hurtige beslutninger
 • Har en tillidsvækkende og troværdig personlighed både internt og eksternt
 • Kender indgående rammebetingelser for vandforsyningerne

Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med og lyst til salg, men ikke en forudsætning.

Om at arbejde i NIRAS

I dit arbejde hos NIRAS vil du opleve, at tillid og samarbejde er centrale værdier i dagligdagen. Du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab med dygtige kolleger og en høj grad af frihed under ansvar. Vi tilbyder dig personlig og faglig udvikling, gode ansættelsesforhold med tryghedsordning, fleksible personalegoder og arbejdsforhold samt en løn, der matcher dine kvalifikationer. Desuden har vi mange aktive personaleklubber med gode tilbud inden for sport, kunst, ølbrygning, vin mv. samt en god kantineordning.

Yderligere oplysninger

Vi søger kandidater i både Aarhus, Aalborg og Allerød. Kontakt meget gerne afdelingsleder Mette Neerup Jeppesen 2171 2342 (Aarhus/Aalborg) eller Pia Juul Jensen 2948 3361 (Allerød), hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgning
Søg jobbet online på niras.dk/job og vedhæft din ansøgning samt CV. Ansøgninger vurderes løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt, hvis du finder jobbet interessant.

Mette Neerup Jeppesen

Mette Neerup Jeppesen

Afdelingsleder

+45 8732 3250

Pia Juul Jensen

Pia Juul Jensen

Afdelingsleder

+45 4810 4204