Erfaren arbejdsmiljørådgiver til Bygherrerådgivning

Job image
 • Forretningsområde: Byggeri
 • Land: Danmark
 • Kontor: Aarhus
 • Ansættelsesvarighed: Fastansat
 • Ansøgningsfrist: Behandles løbende

Søg stillingen

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.400 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien.

Brænder du også for miljø, sikkerhed og sundhed? Her er chancen for at komme med på holdet hos én af Danmarks førende arbejdsmiljørådgivere inden for byggeri.

I NIRAS’ arbejde inden for arbejdsmiljø er der et stort behov for rådgivning vedrørende strategisk arbejdsmiljø, eksterne miljø, arbejdsmiljøcertificering, kemisk og biologisk arbejdsmiljø, teknisk arbejdshygiejne samt auditering.

Har du lyst til at komme med på holdet og indgå i en spændende arbejdsplads? Kan du bidrage til holdets faglige fællesskab og videreudvikle en bæredygtig forretning? Så har vi jobbet til dig som arbejdsmiljørådgiver.

Jobbet
Du bliver en del af forretningsenheden Bygherrerådgivning Vest på vores kontor i Aarhus, Kolding eller Odense. Her vil du indgå i et dedikeret, fagligt fællesskab, som løser opgaver på tværs af fagligheder og geografi.

Dine primære opgaver vil være:

 • Projektledelse, rådgivning og arbejdsmiljøkoordinering (P og B) i større anlægs- og byggeprojekter
 • Bygherrerådgivning over for store og mellemstore bygherrer vedrørende sikkerhed i projektering, udbud, udførelse og commissioning.
 • At sikre anvendelse af arbejdsmiljølovgivningens intentioner og normer i projekterne
 • At sikre dokumentation af beslutninger samt løbende kvalitetssikring vedrørende arbejdsmiljø
 • At planlægge koordinerende møder med rådgivere, entreprenører og interessenter
 • At facilitere interne brugergruppers, arbejdsmiljøorganisationens og øvrige interessenters aktiviteter

Din profil

 • Du har et stærkt fagteknisk fundament og stor erfaring med arbejdsmiljørådgivning
 • Du har erfaring fra arbejde med komplekse projekter med mange interessenter, både nationalt og internationalt.
 • Ligeledes har erfaring med kortlægning af miljøfarlige stoffer i bygninger og byggematerialer
 • Du mestre engelsk som arbejdssprog i både skrift og tale
 • Det er vigtigt, at du går ind i opgaver og samarbejde med faglig fordybelse og er garant for et fagligt stærkt produkt.
 • Du skal desuden være en god formidler, have evne at samarbejde på tværs og være klar på at søge og give sparring til kolleger.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et fagligt stærkt team, og du kan se frem til udfordrende opgaver og et motiverende arbejdsmiljø. Vi lægger vægt på høj faglighed, når vi udvikler vores forretning samtidig med, at vi har en afslappet og uformel omgangstone med plads til humor. Vi arbejder tværfagligt med andre forretningsenheder, og du får god mulighed for selv at præge din arbejdsdag samt din faglige og personlige udvikling.

Kulturen i NIRAS er åben og uformel med vægt på engagement samt frihed under ansvar.

Vi tilbyder gode ansættelsesforhold med tryghedsordning, fleksible personalegoder og mange personaleklubber.

Vores værdier – vi lytter, vi lærer, vi leverer – er udgangspunktet for, hvordan vi tænker og arbejder og er afgørende for, at vi skaber høj kvalitet på tværs af discipliner.

Vi sætter mennesket og ikke mindst miljø og klima forrest. Vi indarbejder FN´s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling i vores hverdag og projekter og tilstræber at levere rådgivning og skabe løsninger, som også gavner næste generation.

Ring og lad os tale om mulighederne
Lyder det spændende, så ring og få en snak med afdelingsleder Flemming Kristian Kristensen (2761 8590). Send gerne dit CV hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende med henblik på ansættelse snarest. Vi glæder os til at høre fra dig!

Flemming Kristian Kristensen

Flemming Kristian Kristensen

Afdelingsleder

+45 2761 8590