Konstruktionsingeniør - Aarhus

Job image
 • Forretningsområde: Building
 • Land: Danmark
 • Kontor: Aarhus
 • Ansættelsesvarighed: Fastansat
 • Ansøgningsfrist: 28. august 2024

Søg stillingen

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.300 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 25 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien.

Vil du være vores nye konstruktionskollega?

Vi har travlt med mange spændende projekter – blandt andet nyt kontordomicil for Aarhus Vand, boligkarreer i Brokvarteret i Aarhus, nyt badeland Lalandia i Søndervig og nyt højhus på Sydhavnen i Aarhus, hvor bl.a. NIRAS Aarhus får nyt domicil, og mange andre opgaver.

En ansættelse baseret på tillid, ydmyghed, ambition og faglighed
Som konstruktionsingeniør hos NIRAS er det kombinationen af dine værdier, dine evner til at skabe relationer, din høje faglighed og din forretningsforståelse, der er det centrale. Du er samarbejdsorienteret og skaber tillid gennem udvist professionalisme, lun humor og stærke værdier.

Du sætter en ære i at levere helhedsorienterede løsninger til kunderne og vælger NIRAS som arbejdsplads netop fordi, du, som vi, tror på fællesskabet. Sammen er vi stærkest. Vi lærer sammen og leverer sammen, så kunden altid får den mest optimale helhedsløsning.

Jobbet

Som konstruktionsingeniør får du ansvaret for at gennemføre igangværende og kommende opgaver på højt fagligt niveau i tæt samarbejde med dine erfarne og engagerede kolleger.

Opgaverne  veksler i både størrelse, art og indhold. Det betyder, at din rolle og ansvar i projekterne samt faglige udfordringer også vil variere. Du kommer til at indgå i tæt dialog med vores samarbejdspartnere og kunder om udvikling af projekterne. Vi arbejder i projektteams på tværs af fagligheder, og du vil derfor få bred intern kontaktflade med kollegaer fra andre forretningsenheder og kontorer.

Du bliver ansat i en forretningsenhed, der har kontorer i Aarhus, Odense og Kolding med over 130 højt kvalificerede kollegaer, der arbejder med projektering af byggeri. I konstruktionsafdelingen  er vi omkring 60 medarbejdere, og du bliver derfor en del af et stærkt fagligt miljø, der arbejder på store og mindre projekter både i ind- og udland. Vi har 8 certificerede statikere på de tre kontorer og du vil således blive ansat i et stærkt fagligt miljø, hvor certificering og kvalitetssikring tages seriøst.

Vi forestiller os, at du:

- har mindst ti års erfaring med at projektere konstruktionsprojekter og med dit erfaringsniveau er vant til at tage rollen som enten:

 • fagleder på større projekter og lede et team med konstruktionsingeniører og konstruktører på projektet eller
 • den gode allround rutinerede konstruktionsingeniør, der ved, hvordan man udfører gode, bygbare løsninger eller
 • den erfarne konstruktionsingeniør, som er certificeret statiker og nyder at kvalitetssikre projekter og dele sin viden med sine kollegaer
 • den kreative konstruktionsingeniør, der brænder for at udvikle projekterne i samarbejde med arkitekter og entreprenører i de indledende faser af et byggeri, hvor ændringer og korte deadlines er en del af udfordringen. 

Vi tilbyder

 • Et spændende job i en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder, hvor du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling og i høj grad vil have mulighed for medindflydelse på egen arbejdssituation.
 • Samarbejde med inspirerende dygtige kollegaer i et engageret fagligt og kollegialt miljø med højt til loftet og en fri og uformel omgangstone.
 • En firmakultur som er præget af en flad organisationsstruktur og en stor grad af frihed under ansvar.
 • Attraktive ansættelsesforhold med tryghedsordning, fleksible personalegoder og en bred vifte af tilbud om sportslige, kulturelle og sociale aktiviteter og arrangementer. 

Ansøgning

Søg jobbet på niras.dk og vedhæft dit CV - vi ser gerne en ansøgning, men behøver kun CV. Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Peter Andersen – mobil 6038 4211 eller afdelingsleder Henrik Als Andersen - mobil 4034 3265, hvis du gerne vil vide mere om stillingen. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning snarest.

Peter Andersen

Peter Andersen

Afdelingsleder

+45 8732 3367

Henrik Als Andersen

Henrik Als Andersen

Projektchef

+45 4034 3265