Konstruktionsingeniør/fagleder - Odense

Job image
 • Forretningsområde: Byggeri
 • Land: Danmark
 • Kontor: Odense
 • Ansættelsesvarighed: Fastansat
 • Ansøgningsfrist: Behandles løbende

Søg stillingen

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.400 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien.

Kan du tage ansvar som fagleder på projekter – eller drømmer du om det

Vi har travlt med blandt andet boliger på den gamle Dalum Papirfabrik (link til artikel), nye laboratoriefaciliteter til OUH på Stærmosegårdsvej, ombygning af boliger i Stjernegården og mange andre  spændende projekter. Vi søger derfor en erfaren konstruktionsingeniør til vores kontor i Odense.

Vi søger en konstruktionsingeniør, der også kan tage rollen som fagleder i større projekter, så vi fortsat kan tilbyde vores kunder de mest kompetente og innovative projektløsninger og vores medarbejdere en engageret kollega, der dygtigt og kvalitetsorienteret får projekterne i mål og bygger holdånd på tværs.

En ansættelse baseret på relationel tillid, ydmyghed, ambition og faglighed
Som fagleder og konstruktionsingeniør hos NIRAS er det kombinationen af dine værdier, relationelle kompetencer samt din høje faglighed, der er det centrale.

Du færdes naturligt på alle niveauer i enhver organisation, og har altid dig selv med. Du er samarbejdsorienteret, og får naturligt følgeskab både internt og hos vores kunder, også selv om du udfordrer ”plejer”. Du skaber tillid til dine fagligt kompetente løsninger gennem udvist professionalisme, lun humor og stærke værdier.

Som fagleder udviser du tillid og har en delegerende stil. Du leder vejen uden altid selv at skulle gå forrest, idet du skaber forståelse for og får følgeskab på ideer og løsninger både hos kunderne, på tværs i vores organisation og i dit netværk.

Du sætter en ære i at levere helhedsorienterede løsninger til kunderne og vælger NIRAS som arbejdsplads netop fordi, du, som vi, tror på fællesskabet. Sammen er vi stærkest. Vi lærer sammen og leverer sammen, så kunden altid får den mest optimale, helhedsløsning.

Jobbet

Som konstruktionsingeniør/fagleder får du ansvaret for at gennemføre igangværende og kommende opgaver på højt fagligt niveau i tæt samarbejde med dine erfarne og engagerede kolleger.

Opgaverne veksler i både størrelse, art og indhold. Det betyder, at din rolle og ansvar i projekterne samt faglige udfordringer også vil variere. Du kommer til at indgå i tæt dialog med vores samarbejdspartnere og kunder om udvikling af projekterne. Vi arbejder i projektteams på tværs af fagligheder, og du vil derfor få bred intern kontaktflade med kollegaer fra andre forretningsenheder og kontorer.

Er du lige så begejstret for ”højt til loftet og flad struktur” som os?

Du bliver ansat i en forretningsenhed, der er fordelt på kontorer i Aarhus, Odense og Kolding med over 130 erfarne og højt kvalificerede kollegaer. I konstruktionsafdelingen er vi omkring 60 medarbejdere og du bliver derfor en del af et stærkt fagligt miljø, der arbejder på store og mindre projekter både i ind- og udland.

Kontoret i Odense er i vækst, og som fagleder får du rig mulighed for at præge udviklingen af afdelingen og projekterne samt give sparring til kolleger. Vi arbejder med en flad ledelses- og organisationsstruktur, hvorfor der sjældent er langt fra beslutning til handling. Det giver et naturligt stærkt samarbejde på tværs, hvilket udover alsidighed bidrager stærkt til faglig udvikling.

Vi forestiller os, at du:

 • er uddannet ingeniør og har en teoretisk baggrund inden for design og projektering af bærende konstruktioner.
 • har mere end 10 års relevant erfaring med projektering af konstruktionsprojekter – gerne som fagleder.
 • har erfaring med statisk dokumentation i henhold til SBI223/271.
 • sætter dit præg på projekterne med veldesignede løsninger, der tager højde for bygbarhed og økonomi.
 • er vant til at bruge IT-værktøjer.
 • har interesse inden for dit fag, men samtidig også en forståelse og indlevelse i andre fagligheder, som vi arbejder tæt sammen med.
 • har lyst og energi til at præge den rivende udvikling og arbejde for faglige løsninger på et højt niveau.

Hos os vil du opleve at tillid, samarbejde, sparring og inddragelse er centrale værdier i dagligdagen. Det er vigtigt for os, at du værdsætter ansvar, samarbejde og lyst til at sætte fagligheder sammen så innovation og nyskabelse får de bedste betingelser på tværs i organisationen.

Vi tilbyder:

 • et spændende job i en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder. Her får du gode muligheder for personlig og faglig udvikling og vil i høj grad have mulighed for medindflydelse på din egen arbejdssituation.
 • samarbejde med inspirerende dygtige kollegaer i et engageret fagligt og kollegialt miljø med højt til loftet og en fri og uformel omgangstone.
 • en firmakultur som er præget af en flad organisationsstruktur og en stor grad af frihed under ansvar.
 • attraktive ansættelsesforhold med tryghedsordning, fleksible personalegoder og en bred vifte af tilbud om sportslige, kulturelle og sociale aktiviteter og arrangementer.

Ansøgning

Søg jobbet på niras.dk og vedhæft dit CV - vi ser gerne en ansøgning, men behøver kun CV. Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Peter Andersen – mobil 6038 4211, hvis du gerne vil vide mere om stillingen. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning snarest.

 

Peter Andersen

Peter Andersen

Afdelingsleder

+45 8732 3367