Employee installing water pipes in Munkedammen
Nyhed

Værdifulde data går tabt i den danske vandsektor

Digitale analyser og kunstig intelligens kunne gøre en kæmpe forskel for vandsektoren, som står over for milliardinvesteringer til klimatilpasning. Men værdifulde data, der kunne sikre gode beslutningsgrundlag, går tabt.

E-mail symbol
Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyt fra rådgiverbranchen

Tilmeld dig NIRAS' nyhedsbrev, hvor du kan læse om vores projekter inden for forsyning, byggeri, infrastruktur, miljø og meget andet.

 Casper Barrett Uggerholt (CBUG)
Mød en medarbejder

Når bygherren får nøglen - så fungerer det

Casper Barret Uggerholt arbejder med commissioning, en kvalitetsstyringsproces, der verificerer, dokumenterer og tester, at et byggeri opfylder de specificerede bygherrekrav

Areal view of Carlsberg Fredericia building
Nyhed

Carlsberg halverer vandforbruget på Fredericia Bryggeri

NIRAS spiller en afgørende rolle i et nyt vandprojekt, der vil gøre det muligt for Carlsbergs bryggeri i Fredericia at genbruge 90 % af sit procesvand og skære halvdelen af det generelle vandforbrug.

Band playing
Indsigt

Byggebranchen skal jamme sig til en bedre kommunikation

Forskningsprojekt mellem Københavns Lufthavn, Rytmisk Musikkonservatorium og NIRAS svarer på, hvordan vi benytter digitale værktøjer i inddragelsesprocesser. Vi skal jamme mere. BLOXHUB tirsdag den 26. november 2019 kl. 15-17

airplane
Grøn Omstilling

Tættere på bæredygtigt flybrændstof

Fremtidens flybrændstof kan blive grønt. Det viser en ny rapport, som NIRAS har bidraget til. Ved at gøre klog brug af en blanding af biogas, CO2 og brint er bæredygtige flyrejser inden for rækkevidde.

Two girls sitting on the floor in a room and drawing
Nyhed

Radon i hjemmet: Det er nu, du skal teste for den usynlige fjende fra kælderen

Horsens Kommune lavede sidste år en stor radonundersøgelse i samarbejde med NIRAS.

Rådgivende ingeniører

NIRAS er blandt Skandinaviens førende rådgivende ingeniørvirksomheder.

Med et bredt felt af ekspertiser inden for procesanlæg, industri og byggeri over energi, miljø, vand & forsyning til infrastruktur, udviklingsbistand og byplanlægning bidrager NIRAS til løsninger på en lang række af de største samfundsudfordringer.