Nyhed

Statsministeren indvier Carlsbergs banebrydende vandrensningsanlæg

Statsminister Mette Frederiksen indviede torsdag den 6. maj 2021 Carlsbergs nye vandrensningsanlæg på Fredericia Bryggeri - nu verdens mest vandeffektive bryggeri.

Beregn klimaftryk for dit projekt

Vi har samlet forskellige værktøjer, der kan understøtte en grøn og bæredygtig profil og gøre arbejdet målbart i alle tænkelige projekter.

Indsigt

Bæredygtig planstrategi i Avannaata Kommunia med hjælp fra verdensmål

En grønlandsk kommune har FN’s verdensmål som pejlemærker for en bæredygtig udvikling. Gennem seminarer og fokusgrupper satte forvaltningerne ord på målenes betydning i den lokale og faglige kontekst.

Indsigt

Hospitaler: Affaldsbjerge begynder med indkøb

Konkrete indkøbskriterier, der også adresserer miljø og klima, kan reducere affaldsmængderne og øge genanvendelsen af affaldet.

Indsigt

Vandplanlægning på den lange bane

Chefkonsulent Charlotte Sinkbæk Schow mener, at danskerne bør blive modigere til at planlægge byer og bysamfund længere ud i fremtiden. Få hendes 7 råd til langsigtet vandplanlægning.

Ydelser

Renseanlæg

Bedre biologisk behandling af slam

Gribvand Spildevand optimerer i samarbejde med NIRAS deres måde at behandle slam, hvor 14 bede hjælper med at skille vand og slam ad.

Nyhed

Klinkby Enge og NIRAS indgår partnerskab

Specialistfirmaet Klinkby Enge og NIRAS skal rådgive investorer om miljø, sociale forhold og god selskabsledelse. Dirketør for miljø i NIRAS Tom Heron ser frem til samarbejdet.

Rådgivende ingeniører

NIRAS er blandt Skandinaviens førende rådgivende ingeniørvirksomheder.

Med et bredt felt af ekspertiser inden for procesanlæg, industri og byggeri over energi, miljø, vand & forsyning til infrastruktur, udviklingsbistand og byplanlægning bidrager NIRAS til løsninger på en lang række af de største samfundsudfordringer.