Two people looking at a computer. Martine Baklien (MBAK),  Kjell Joar Nykmark (KNK)
infrastruktur: ledige stillinger

Skab fremtidens bæredygtige mobilitet

Som rådgiver designer og opgraderer NIRAS markante infrastrukturprojekter. Det gør vi i Skandinavien såvel som i resten af verden for at skabe effektiv, sammenhængende og bæredygtig mobilitet.

Computer with SDG logo
Projekt

Få bæredygtigt byggeri med SDG Measure

Hvordan bygger du mest bæredygtigt? Med SDG Measure hjælper vi dig hele vejen fra gode hensigter til konkrete løsninger.

Indsigt

Tørreprocesser i produktion af medicinsk cannabis

I produktionen af medicinsk cannabis er tørreprocessen afgørende for at sikre rene produkter, der lever op til Lægemiddelstyrelsen krav. NIRAS’ eksperter i ventilation og GMP (Good Manufacturing Process) udvikler design af produktionsfaciliteter for tørring af cannabis.

Employee in an office. Marie Jørum (MJRM)
Mød en medarbejder

Vejekspert arbejder med et af norgeshistoriens største infrastrukturprojekter

Civilingeniør Marie Jørum arbejder med at projektere lange tunneller i InterCity-udvidelsen omkring Oslo. Her finder hun den helt rigtige balance mellem mestring og udfordring.

Indsigt

Kommunerne kan få bugt med rotterne

Dygtige rottefængere skal løse de mange udfordringer med rotter. Opgaven skal ikke løses af en privat virksomhed, hvor det er en bundlinje, der styrer forretningen.

people jamming
Gå-hjem-møde

Kom og oplev, hvordan byggebranchen kan jamme sig til bedre kommunikation

I samarbejde med Københavns Lufthavn og Rytmisk Musikkonservatorium har NIRAS undersøgt, hvordan byggebranchen bruger digitale værktøjer, når de kommunikerer med interessenterne. En konklusion er, at vi skal være bedre til at jamme.

mail symbol
nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyt fra rådgiverbranchen

Tilmeld dig NIRAS' nyhedsbrev, hvor du kan læse om vores projekter inden for forsyning, byggeri, infrastruktur, miljø og meget andet.

Rådgivende ingeniører

NIRAS er blandt Skandinaviens førende rådgivende ingeniørvirksomheder.

Med et bredt felt af ekspertiser inden for procesanlæg, industri og byggeri over energi, miljø, vand & forsyning til infrastruktur, udviklingsbistand og byplanlægning bidrager NIRAS til løsninger på en lang række af de største samfundsudfordringer.