Digital sparring og forretningsudvikling

Få ny inspiration og indsigt i, hvordan du udnytter digitale muligheder i din forretning.

Har du ambitioner om en datadrevet forretning? Mangler du en sparringspartner til at realisere det fulde potentiale i dine data?

NIRAS’ digitaliseringskonsulenter er erfarne i at gennemføre workshops, hvor vi kortlægger dine digitale muligheder – både fra et forretningsperspektiv og teknisk. I paletten af workshops tilbyder vi forskellige tilgange til gamification i arbejdet med teknologi, forretningsmodeller og salg.

Tech Session

’Tech Session’ er et koncept udviklet til flere brancher. I denne workshop arbejder deltagerne med en række nøgleteknologier såvel som teknologiernes påvirkninger af deltagernes virksomheder. Det hele sættes i spil under overskriften ’Digital Forestillingskraft’. Et gennemprøvet koncept udviklet i samarbejde med DTU. Læs mere her.

Digitale forretningsmodeller

I workshoppen ’Your Digital Business model’ arbejder deltagerne med forretningsmodeller og får gennem gamification-teknikker sat nyt lys på mulighederne for kommercialisering af egne ydelser og produkter. Konceptet er sammensat som en del af NIRAS’ egen digitaliseringsproces og er gennemtestet i vores organisation.

3-Trin-Til-Salg

Skal der fokus på det digitale salg, sætter vi i workshoppen ’3-Trin-Til-Salg’ lup på din kunderejse og kommunikation. Gennem en nøje tilrettelagt proces fører vi dig gennem trinene i udviklingen af en færdig markedsføringsplan med målrettet udnyttelse af salgskanaler som for eksempel Sociale medier og brug af personaer for din målgrupper. Konceptet er udviklet og anvendt med succes internt i NIRAS, og nu tilbyder vi det også til vores kunder.

Vi gennemfører også skræddersyede forløb, hvor vi kombinerer teknologi med den strategiske forretningsudvikling af din virksomhed.

Tal med vore digitaliseringskonsulenter for at høre nærmere.