Digital rådgivning og softwareløsninger igennem 25 år

NIRAS’ digitale ydelser er altid udviklet i et tæt samarbejde mellem kunden, teknikeren og fageksperten – og det kan vores kunder mærke.

NIRAS har en lang historie som et rådgivende ingeniørhus. Men faktisk har vi også mere end 25 års erfaring som leverandør af digitale ydelser og softwareløsninger. Det særlige ved vores løsninger er, at vores mange softwareudviklere, programmører, it-projektledere og data science-konsulenter etc. har en bred organisation af 2.300 ingeniører i ryggen. Derfor kan vi let kombinere teknikerens it-faglighed med ingeniørens ekspertviden inden for eksempelvis byggeri, forsyning, miljø, industri, offentlig forvaltning og meget andet. Det betyder, at NIRAS’ digitale ydelser altid er udviklet i et tæt samarbejde mellem kunden, teknikeren og fageksperten. Og det kan vores kunder mærke.

Når man identificerer en udfordring, et problem eller et potentiale i sin forretning, er det ikke altid, at det til at begynde med står klart, at svaret kan være en digital løsning eller et softwareprodukt. Udgangspunktet kan være krav om effektiviseringer, knaphed på tilgængelige ressourcer, forandringer i forudsætninger eller et ønske om hurtigere og mere personlig service. Vores erfaring gennem 25 år er, at rigtig ofte giver digitalisering svaret. Det kan for eksempel være i form af analyse og visualisering af din forretnings data. Det kan være igennem automatisering af processer. Eller måske er svaret en ny, skræddersyet softwareløsning.

Uanset hvad din udfordring og dit faglige udgangspunkt er, så har vi kompetente og erfarne specialister på området, som kender til dit fagområde og kan rådgive dig i dine digitale beslutninger. Hvad enten svaret på din udfordring er softwareudvikling, machine learning, dataanalyse og -visualisering, en GIS-løsning, IoT, automation – eller bare et godt råd. Så finder vi svaret sammen med dig.

Har du en konkret udfordring?

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.