Udvalgte bæredygtige projekter

 

 

LEGO Campus er "Green everywhere"

Solceller, bæredygtige byggematerialer og regnvandsafledning – LEGO Campus er et fantastisk byggeri.

 

 

 

Carlsberg halverer vandforbruget på Fredericia Bryggeri

NIRAS spiller en afgørende rolle i et nyt vandprojekt, der gør det muligt for Carlsbergs bryggeri i Fredericia at genbruge 90 % af sit procesvand og skære halvdelen af det generelle vandforbrug.

 

 

 

Rent drikkevand til 330.000 mennesker i Sydsudan

NIRAS har stået for vandprojektet ’Water for Eastern Equatoria’, som har bidraget til den bæredygtige udvikling i Sydsudan både økonomisk, socialt og i forhold til klimatilpasning.

 

 

 

"The Blender" - en CO2-neutral juicefabrik

Det NIRAS-ejede Integrated Food Projects har lagt fundamentet for Innocents nye CO2-neutrale fabrik i Rotterdam. Fabrikken vil skabe 190 nye jobs og reducere virksomhedens miljøfodaftryk ved bl.a. at spare 25% på transport samt begrænse vandforbrug og affald.

 

 

 

Bæredygtig transformation til industripark i Kenya

NIRAS har bidraget til masterplanen til Oserian Two Lakes blomsterfarmens omstilling til industripark, der skal huse bæredygtige og CO2-venlige virksomheder, og samtidig fastholde farmens status som Afrikas mest bæredygtige.

 

 

 

Aarhus Vands bæredygtige domicil

Det NIRAS-udviklede digitale værktøj SDG Measure har været brugt til at tænke bæredygtighed ind helt fra start i byggeriet af Aarhus Vands domicil, og løbende synliggøre hvordan beslutninger og ændringer i byggeprocessen påvirker Aarhus Vands bæredygtighedsmål.

 

 

 

Ph.d.-projekt guider byggesektoren mod absolut bæredygtighed

Civilingeniør og ph.d.-studerende, Mia Heide, undersøger i samarbejde med NIRAS og DTU, hvordan byggesektoren kan kvantificere og dokumentere bygningers levetid i forhold til SDG’erne i en absolut kontekst.