Arrangement

Webinar: Har du styr på afleveringen af dokumentation i dine byggeprojekter?

Onlinemøde

Brug 45 minutter på at se, hvordan NIRAS kan understøtte jeres processer og derved sikre, at I får den korrekte dokumentation, således I undgår fejl i afleverings- og driftsfasen.

Dato: 11. oktober 10.00 - 10.45

Pris: Gratis

Arrangør: NIRAS

Oplægsholder: Mads Falk Bjerregaard (NIRAS), Rene Vejsholt (NTI), Mogens Søndergaard (NTI) & Morten Strandgaard (NTI)

Arrangementstype: Online Webinar

I byggeprojekter bliver der i stigende grad behov for struktureret dokumentation, der på overskuelig vis kan anvendes i driften.


Se her, hvordan i nemt kan styre dokumentationen gennem et projekts faser, med en integreret kvalitetssikring (f.eks. tegninger, myndighedsdokumentation, referater, aftaler m.m.), og få samtidigt overblik over lovpligtige eftersyn, garantier samt øvrige driftsoplysninger for bygningsdele og komponenter – nemt og enkelt.


Via integrerede løsninger og rådgivning fra NIRAS og NTI, sikres du en systematisk indsamling af driftsoplysninger, og at al relevant data bliver leveret i den rette struktur til den rigtige person i projektet. I vil hermed få langt mere tid til at fokusere på jeres kerneforretning.

Husk på, at en bygning skal holde i 100 år. Engelsk forskning viser, at driften af et byggeri over 30 år koster minimum tre gange så meget som opførelsen.

Bygherreforeningen

Tilmeld dig her

Vil du vide mere?

Mads Falk Bjerregaard

Mads Falk Bjerregaard

BIM Manager

Aarhus, Denmark

+45 6026 1878

Se også: