Vi beklager. Arrangementet er desværre afholdt.

an electric car being recharged
Konference

Verdensmålene sætter kursen for bæredygtige indkøb

Kom til årskonference den 5. november i Aarhus og få gode råd om de væsentligste indkøbstemaer lige nu.

Adresse:

Aarhus Rådhus
Rådhuspladsen 2
8000 Aarhus C

Forum for Bæredygtige Indkøb og Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb (POGI) inviterer til årskonference den 5. november på Aarhus Rådhus.

På årskonferencen går vi i dybden med, hvordan offentlige og private indkøb kan bidrage til verdensmålene.

Vi har sammensat et spændende program med masser af viden, inspiration og gode råd. Du møder blandt andet kommunen, plastproducenten, hospitalet og den private koncern, der alle arbejder målrettet med verdensmålene.

Endelig er der overrækkelse af prisen ’Verdens Bedste Indkøber’ – en helt ny pris, der uddeles for første gang på årskonferencen. Prisen uddeles til en institution, organisation eller virksomhed, som har gjort et ekstra stort stykke arbejde med at bidrage til ét eller flere af verdensmålene gennem deres indkøb.

Tilmelding

Se det flotte program og tilmeld dig her.

NIRAS driver Sekretariat for Grønne Indkøb for Miljøstyrelsen. Sekretariatet rådgiver kommuner, regioner og også private virksomheder om, hvordan de kan købe grønnere ind. Som en del af opgaven bidrager NIRAS ved at udvikle nye værktøjer og beregningsmodeller, der kan hjælpe indkøberne og skubbe til den grønne udvikling. Læs mere her