Canteen worker cutting apples
Madspild er især en udfordring i landets kantiner.

Konference om madspild i Aarhus

Fælles værdiskabelse gennem mindre madspild! Bliv inspireret til at tænke nyt, skabe mere værdi og bæredygtig udvikling.

Adresse:

Aarhussalen, Sankt Knuds Torv 3, 8000 Aarhus C 

Kom og vær med, når Miljø- og Fødevareministeriet den 22. november 2017 sætter fokus på, hvordan vi sammen kan skabe mere værdi gennem mindre madspild. 

Omdrejningspunktet for dagen bliver, hvordan man på tværs i værdikæden og for eksempel i fødevareindustrien og detailhandlen arbejder for at mindske madspild gennem nye samarbejdsformer.

MØD Nestlé, TESCO og Dansk Supermarked Group
Mød blandt andre verdens største producent af mad- og drikkevarer Nestlé og verdens fjerde største supermarkedskæde TESCO og hør, hvordan de arbejder tæt sammen med deres leverandører, hvilket har givet overraskende resultater. Og i Danmark har Dansk Supermarked Group taget nye, spændende midler i brug for at reducere madspild.

Ligeledes vil du få præsenteret en række spændende madspildsinitiativer fx, Wefood, For Resten samt resultater fra madspildsprojekter under ’Puljen til Mindre Madspild’.

Tilmeld dig i dag
Kom og mød, debattér og bliv inspireret af oplægsholdere og deltagere, der alle arbejder for at reducere madspild.

Tilmeld dig allerede nu via linket herunder. Vi glæder os til at se dig!

Tilmelding

Obligatorisk

 

 

Program

  • 9.00-9.30 Registrering
  • 9.30-9.35 Videohilsen ved Esben Lunde Larsen, Miljø- og fødevareminister
  • 9.35-9.55 Creating Shared Value v/ Prof. Esben Rahbek Pedersen, Copenhagen Business School
  • 9.55-10.25 Et eksempel på ”shared value” i praksis: Vend værdikæden og forudsig forbrugernes køb v/ CEO Michiel Kernkamp, Nestlé Nordic
  • 10.25-10.55 No Time to Waste v/Special Advisor to TESCO Tim Smith
  • 10.55-11.15 Spørgsmål til indlægsholderne
  • 11.15-12.15 Debat ved bordene
  • 12.15-13.15 Frokost og networking samt stande/boder
  • 13.15-13.45 ’Mad skal spises’ v/Jonas Schrøder, ansvarlighedsdirektør i Dansk Supermarked Group
  • 13.45-14.15 Madspild er tidspilde v/Johnny Ebbe Petersen, udviklingschef hos LEGRO Gartneri
  • 14.15-14.40 Kaffepause og boder
  • 14.40-14.55 Virkemiddelkatalog for mindskelse af madspild – effekter og omkostninger v/ Jørgen Dejgaard, IFRO
  • 14.55-15.10 Madspildsreduktion på Aalborg Universitetshospital v/ Pernille Haugaard Nørbak, Cheføkonoma Aalborg Universitetshospital
  • 15.10-15.30 Hvad sker der i EU på madspildsområdet v/ Zanne Dittlau, Fødevarestyrelsen
  • 15.30-15.55 Vi tager et kig ind i fremtiden – hvad er på vej, når vi taler reduktion af madspild?
  • 15.55-16.00 Afslutning og opsamling v/ Miljø- og fødevareministeriet
  • 16.00-16.30 Gå hjem networking

Læs mere om programmet.