Vi beklager. Arrangementet er desværre afholdt.

Center for Cirkulær Kemi inviterer danske virksomheder til inspirationsdag.
Gratis seminar

Kom godt i gang med substitution af uønsket kemi

Center for Cirkulær Kemi inviterer til gratis seminar for danske virksomheder. Få den nyeste viden om uønsket kemi og hjælp til at komme i gang med konkrete projekter.

Adresse:

Miljøstyrelsen
Tolderlundsvej 5
5000 Odense C

For mange danske virksomheder giver det god mening at erstatte uønsket kemi i produkter, materialer og processer med mindre skadelige alternativer.

Arbejdet med substitution kan dog være en kompliceret sag at give sig i kast med, og der kan være mange barrierer, der blokerer arbejdet. Derfor inviterer Center for Cirkulær Kemi danske virksomheder til et seminar, hvor I:

  • Hører erfaringer fra andre udvalgte brancher. På dagen kommer vi både omkring barrierer og potentialer for virksomhederne.
  • Får den nyeste viden om den uønskede kemi og om substitution, så I bliver bedre klædt på til at gå i gang med substitution på jeres virksomhed.
  • Finder ud af, hvordan I kan bruge Center for Cirkulær Kemi. Måske har I et konkret projekt, vi kan hjælpe jer i gang eller videre med?

Tilmelding

Meld dig til arrangementet her – og vælg hvilken af tre brancherettede workshops, du vil deltage i. Tilmelding skal ske senest tirsdag den 18. februar 2020, kl. 15:00. Læs mere om dagens program her.

Om Center for Cirkulær Kemi

Miljøstyrelsen har sat Center for Cirkulær Kemi i verden for at inspirere og hjælpe danske virksomheder med at substituere uønsket kemi med bedre alternativer. Centret drives af NIRAS. For at skabe de bedste resultater stiller vi mange forskellige fagligheder til rådighed for motiverede virksomheder: Kemikere, proces- og byggerieksperter, arbejdsmiljøfolk, samfundsøkonomer, kommunikationsfolk og antropologer.