Open door invitation
Invitation til OPEN DOOR - BIM COMMUNITY 2017

Invitation til OPEN DOOR - BIM COMMUNITY 2017

Hør om, hvordan NIRAS, Cubo og Årstiderne Arkitekter arbejder med det digitale byggeri, og tag de bedste erfaringer med hjem

Adresse:

Scandinavian Center Aarhus
Margrethepladsen 2,
8000 Aarhus C

Byggebranchen i Aarhus slår dørene op og byder indenfor den 4. oktober 2017 i forbindelse med den internationale BIM-konference (BILT).

Arrangementet hedder ’Open Door’, hvor 18 virksomheder fra byggebranchen i Aarhus fortæller om, hvordan de arbejder med det digitale byggeri. Der er i alt syv forskellige guidede temature at vælge imellem. Alle ture afgår kl. 15 fra Scandinavian Center og er gratis.

Hør om digitale erfaringer fra lokale ikonprojekter
NIRAS er sammen med Cubo og Årstiderne Arkitekter vært for en af turene med temaet 'Open BIM, der betyder, at man  - uanset værktøj - kan udveksle filer i et neutralt filformat, så alle kan åbne filerne og se med.

På turen besøger du de tre virksomheder og får mulighed for at kigge dem over skuldrene og se, hvordan de arbejder med ’digitalisering’ på deres projekter.

Hos NIRAS viser vi f.eks., hvordan vi skaber værdi for alle interessenter på lokale byggerier via digital projektering med IKT og BIM. Hør om vores erfaringer, og tag de bedste med hjem.

Fagligt indlæg
BIM-chef Salman Pey fra NIRAS holder desuden et lille indlæg om optimerede kollisionskontrol via åbne standarder, og flere af NIRAS’ projektledere, forretningschefer og IKT-folk er til stede for at møde dig.

Tilmelding
Via dette link til arrangør BIMaarhus’ hjemmeside