Traffic sign indicating road work
Gratis webinar

Er din organisation klar til håndtering af LER 2.0?

Bliv klog på, hvordan din organisation bliver rustet til at håndtere den nye LER 2.0, og lær hvordan NIRAS kan hjælpe med dette med NIRAS’ automatiske LER løsning.

Adresse:

Arrangementet foregår online

I forbindelse med at den nye LER-lov træder i kraft, stilles der nye og strengere krav til ledningsejere. Ledningsplaner skal nu være digitale, svartiden går fra 5 dage til 2 timer og kravene til datakvalitet skærpes.

NIRAS i spidsen med LuCrative

NIRAS har siden 2010 kunnet tilbyde en fuldautomatisk LER løsning, kaldet LuCrative, til håndtering af LER graveforespørgsler for ledningsejere.

LuCrative har det seneste års tid gennemgået en større forvandling for at klargøre platformen til det nye LER - også kaldet LER 2.0. Det arbejde er sket i tæt samarbejde med eksisterende kunder, og vi er stolte af resultatet. LuCrative er muligvis den mest komplette automatiske LER løsning på markedet i dag med flere væsentlige forbedringer. Én af dem er det nye gratis KortInfo-LuCrative dataplugin, som muliggør visning af færdigbehandlede LER graveforespørgsler i realtid med link til genererede planer, direkte i KortInfo.

Vi ved, at kommunerne i højere grad end tidligere vil få en udfordring med at opfylde kravene til svartider og muligvis datakvalitet. Derfor vil vi gerne indbyde til et webinar om de udfordringer, som det nye LER introducerer samt en præsentation af den samlede LuCrative - KortInfo løsning, som løsning på disse udfordringer.

Tilmelding

Obligatorisk