Vi beklager. Arrangementet er desværre afholdt.

Fire webinarer

Fire webinarer hjælper din virksomhed i gang med bæredygtighed

NIRAS’ bæredygtighedseksperter tilbyder i forbindelse med Greenlight Aarhus fire gratis webinarer til små, mellemstore og store virksomheder, som skal i gang med at arbejde med den grønne dagsorden og bæredygtighed.

Adresse:

Online webinar

 Bæredygtighed er blevet en dagsorden, som er vedkommende for alle virksomheder. Det er ikke længere blot en fordel for de store virksomheder at tage stilling til, men det er blevet en nødvendighed for alle typer og størrelser af virksomheder.

Den 19.-21. marts 2021 vil Greenlight Aarhus samle byens borgere, erhvervsliv, institutioner, kommune og foreninger om den grønne omstilling. I den forbindelse tilbyder NIRAS fire gratis webinarer med eksperter i bæredygtighed. De vil gennemgå vigtige overvejelser, når virksomheder ønsker at arbejde med bæredygtighed og FN’s verdensmål.

Læs mere om de fire webinarer og tilmeld dig nedenfor.


 7 gode råd til arbejdet med FN’s verdensmål

Den 19. marts kl. 9:00-9:45. Ved Mette Lerche Sørensen, Chefkonsulent SDG strategi og proces.

Det første webinar bliver holdt af Mette Lerche Sørensen, som er chefkonsulent for SDG strategi og proces i NIRAS. Mette tager jer igennem 7 gode råd til at starte arbejdet med FN's Verdensmål og gennemgår skridt for skridt, hvad der skal tages stilling til.


Klimaregnskaber

Den 19. marts kl. 10:00-10:30. Ved Christian Eriksen, Ekspertisechef for klima og bæredygtig udvikling.

Det andet webinar bliver afholdt af NIRAS’ ekspertisechef for klima og bæredygtig udvikling, Christian Eriksen. Han fortæller om det centrale klimamæssige aspekt af bæredygtighed, og hvordan virksomheden kan udarbejde et klimaregnskab.


Dialogværktøjet SDG Capture

Den 19. marts kl. 11:00-11:30. Ved Mette Lerche Sørensen, Chefkonsulent SDG strategi og proces.

Mette Lerche Sørensen præsenterer igen det tredje webinar, hvor hun introducerer SDG Capture, som er et konkret, digitalt dialogværktøj. SDG Capture gør det nemt at forholde sig til bæredygtighed både på et overordnet firmaniveau og i forbindelse med helt konkrete projekter.


 Troværdig kommunikation om bæredygtige indsatser

Den 19. marts kl. 13:00-13:30. Ved Tom Heron, direktør for bæredygtighed, digitalisering, planlægning og miljø.

Det fjerde webinar bliver præsenteret af Tom Heron, NIRAS’ direktør for bæredygtighed, digitalisering, planlægning og miljø. Tom introducerer jer til, hvordan man troværdigt kommunikerer om bæredygtige indsatser både internt og eksternt i virksomheden.