Om NIRAS

Velkommen til en verden af faglighed, innovation og værdiskabelse

NIRAS løser rådgivningsopgaver inden for en lang række områder. Vores tilgang er den samme på store komplekse opgaver som på små specialiserede løsninger. Vi arbejder altid tværfagligt og helhedsorienteret. Derfor består vores hold også af højt specialiserede medarbejdere med meget forskellig baggrund. På den måde når vi vores mål, som er at levere værdiskabende og bæredygtige løsninger.

Virksomheden blev grundlagt i 1956 af de danske civilingeniører Jørgen Kristian Nielsen og Konrad Rauschenberger og er i dag Danmarks tredjestørste rådgivende ingeniørvirksomhed. Drivkraften er dengang som nu en overbevisning om, at samarbejde, gensidig læring og innovation er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder.

Vi løser både lokale og globale udfordringer. NIRAS er en international virksomhed med kontorer i Europa, Afrika og Asien. Vi er ledende inden for bl.a. vandsektoren, miljøområdet og udviklingsbistand.

Vi er medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (F.R.I.) og International Federation of Consulting Engineers (FIDIC). Herudover samarbejder vi gennem SEEN-netværket med nogle af de førende rådgivende ingeniørvirksomheder i Sverige, Holland og Frankrig.

Ejerforhold

Aktierne i NIRAS-Gruppen er ejet af NIRAS-Fonden (77%) samt ledere og medarbejdere (23%). Fondens hovedformål er som ejer af NIRAS-Gruppen A/S at fremme selskabets trivsel og beståen både i økonomisk henseende og i relation til personaleforhold og udvikling.

"NIRAS skaber tekniske løsninger med et menneskeligt ansigt"

NIRAS Company Profile

Se vores profilbrochure - en kort præsentation af NIRAS

Følg os på LinkedIn

© NIRAS A/S - Sortemosevej 19 - 3450 Allerød - T: +45 4810 4200 - F: +45 4810 4300 - E: niras@niras.dk - Sitemap - NIRAS A/S CVR: 37295728

Udfyld et kort spørgeskema om Niras' hjemmeside
Deltag i lodtrækningen om 10x2 biografbilletter

Vi anvender cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores site. LÆS MERE OK!