Miljø

Miljø på tværs

Specialiseret miljørådgivning, tværfaglig tænkning og innovation

Miljøet er et vigtigt samfundsanliggende, og det har mange interessenter med forskellige mål og udgangspunkter. Ofte kræves samarbejde mellem mange fagområder for at sikre den bedst mulige løsning. Vi bruger den viden, som løbende tilegnes og betragter hver opgave som ganske særlig, og sikrer dermed en løbende udvikling og innovation i vores arbejde.

NIRAS’ rådgivning er baseret på viden, kompetencer og objektivitet, og ikke meninger eller særlige standpunkter. Denne indgangsvinkel har givet NIRAS et professionelt ry, som vi er stolte af.

300 eksperter hjælper alle kundegrupper

NIRAS har mere end 300 eksperter på miljøområdet. Vi kan hjælpe dig med opgaver, hvori miljø indgår som en parameter. Uanset om det er indenfor – i private hjem, i offentlige bygninger eller på virksomheder. Eller udenfor – i byer, i naturen, på land eller i vand.

Vi bistår alle kundegrupper, hvad enten de er private, institutionelle eller offentlige med en objektiv, seriøs og økonomisk optimal miljørådgivning inden for de aftalte rammer og kriterier.

En af de største og mest alsidige miljørådgivere

NIRAS er med på alle niveauer i løsningen af vores kunders miljøudfordringer. Vi har den vej rundt bidraget til at sikre bedre miljøforhold i store dele af verden – og det er vi stolte af. Vores tilgang, tværfaglige tænkning, dygtighed og innovation har gjort os til en af de største og mest alsidige rådgivere inden for miljøområdet i Nordeuropa.

Kontaktpersoner

Inger Asp FuglsangForretningschefMiljø ØstAllerødT: +45 4810 4269E: Send E-mail
Betina Haugaard HeronForretningschefMiljø VestAarhusT: +45 8732 3356E: Send E-mail
Yderligere kontaktinfo
© NIRAS A/S - Sortemosevej 19 - 3450 Allerød - T: +45 4810 4200 - F: +45 4810 4300 - E: niras@niras.dk - Sitemap - NIRAS A/S CVR: 37295728

Udfyld et kort spørgeskema om Niras' hjemmeside
Deltag i lodtrækningen om 10x2 biografbilletter

Vi anvender cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores site. LÆS MERE OK!