Kortprodukter

3D by- og landskabsmodel med trappelandskab og teknisk kort

Vi forædler geodata

NIRAS udvikler og forædler en bred pallette af geodata. Vi tilbyder dem som kundespecifikke ydelser og webbaserede tjenester, der kan integreres i desktop- eller webløsninger. NIRAS geodataprodukter er et supplement til de frie grunddata, fordi der er behov for datatyper, som ellers ikke er udviklet og tilgængelige landsdækkende. Adgang til NIRAS’ geodata fungerer som abonnementsaftaler, hvor kunden årligt betaler for de udstillede services.

Udover geodatatjenesterne udfører NIRAS også BBR-bygningsgeokodning for de danske kommuner. Vi har mange års erfaring på området og har i 2014 gennemført en landsdækkende maskinel BBR-geokodning for Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter.

Digitale 3D-bymodeller er et kerneområde for NIRAS Informatik, der både omfatter dataproduktionen og rådgivning om bymodellernes anvendelse inden for eksempelvis fysisk planlægning.

Kontaktpersoner

Jesper Rye Rasmussen
Jesper Rye RasmussenProjekt- & teamchefAllerødT: +45 4810 4529E: Send E-mail
Yderligere kontaktinfo
© NIRAS A/S - Sortemosevej 19 - 3450 Allerød - T: +45 4810 4200 - F: +45 4810 4300 - E: niras@niras.dk - Sitemap - NIRAS A/S CVR: 37295728

Udfyld et kort spørgeskema om Niras' hjemmeside
Deltag i lodtrækningen om 10x2 biografbilletter

Vi anvender cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores site. LÆS MERE OK!