Ressourcer og affald

Du kan få mere ud af det, du allerede har

Fremtidens økonomi er cirkulær. Samfundet bevæger sig fra værdikæder til værdikredsløb.

Et eksempel på det er etableringen af industrielle symbioser, hvor biprodukter og affald – som vi kalder ”rester” – fra en virksomhed eller organisation anvendes i andre virksomheder.

Verdensomspændende vidensnetværk

NIRAS kan hjælpe dig til at få mere ud af de ressourcer, du allerede har. Gennem os kommer du ind i et verdensomspændende vidensnetværk. Du kan eksempelvis trække på vores erfaring, som kommer af, at vi har hjulpet mere end 130 virksomheder i forskellige dele af verden med at identificere deres potentialer for at indgå i industrielle symbioser.

Få hjælp til at optimere hele virksomheden

Vi hjælper dig på en lang række områder til at optimere alt, hvad der foregår i din virksomhed eller organisation, så spild minimeres i samtlige led. Vi har erfaring med at give andre i samme situation som dig den rette hjælp, hvad enten du repræsenterer en offentlig myndighed og har brug for hjælp til planlægning af ressourcebesparende foranstaltninger i nye eller eksisterende byggerier, erhvervsområder eller andet – eller du repræsenterer en privat eller offentligt ejet virksomhed eller organisation.

Meget ofte indgår energi i ressourceudnyttelsen, og hyppigt med fjernvarme som omdrejningspunkt for udnyttelse af overskudsvarme.

Affald andet end en energiressource

Men affald eller rester er meget mere end en energiressource, og derfor søger vi efter materialeværdi, før vi søger efter brændværdi. For eksempel ser vi både næringsstoffer og energipotentiale i organisk affald.

Vi kan tilbyde løsninger, som holder næringsstoffer i kredsløb og henter nyttig energi ud samtidigt – sådan kan fx biogas anvendes.

Kontaktpersoner

Camilla K. DamgaardTeamchefAllerødT: +45 4810 4782 E: Send E-mail
Lene Holm Christensen
Lena Holm ChristensenSeniorkonsulentAllerødT: +45 4810 4421 E: Send E-mail
Yderligere kontaktinfo
© NIRAS A/S - Sortemosevej 19 - 3450 Allerød - T: +45 4810 4200 - F: +45 4810 4300 - E: niras@niras.dk - Sitemap - NIRAS A/S CVR: 37295728

Udfyld et kort spørgeskema om Niras' hjemmeside
Deltag i lodtrækningen om 10x2 biografbilletter

Vi anvender cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores site. LÆS MERE OK!