IT

Få overblikket med skræddersyede IT-løsninger

NIRAS har en lang og stolt tradition for at levere GIS-systemer, SRO/SCADA-løsninger og de skræddersyede IT-løsninger i NIRAS Utility til vandsektoren. Alt sammen er de værktøjer skræddersyet til jeres forsyning for at skabe større overblik, indsigt og produktivitet.

GIS-systemer giver svar på spørgsmålene

Med geografiske informationssystemer kan I få vist databaseoplysninger om afløbsledningen ved at integrere grundkort og afløbsinformationer og få vist et digitalt afløbskort integreret med et digitalt tegningsarkiv.

GIS-systemerne hjælper jer til at svare på en lang række spørgsmål, herunder:

  • Hvor kan vi grave?
  • Hvilke borgere skal have udskiftet måler, og hvilken montør har opgaven?
  • Hvor ligger rørene, og hvordan er deres tilstand?
Anvend produkter på tværs af forsyningsarter

NIRAS Utility er en samlebetegnelse for vores IT-løsninger til forsyningerne. Produkterne understøtter flere forsyningsarter, så I som forsyning kan anvende de samme produkter på tværs af organisationen. Derfor kan I opnå synergieffekt og samtidig reducere licensomkostningerne.

Med NIRAS Utility kan I registrere, vedligeholde og visualisere data på både det operationelle og ledelsesmæssige plan, og derfor kan I udnytte jeres data bedst muligt.

GIS-løsninger, SRO, SCADA

Hos NIRAS får du SRO/SCADA-løsninger til en bred vifte af dine procestekniske anlæg. SCADA-systemerne er skræddersyet til dine ønsker med høj driftssikkerhed og fleksibilitet.Vi projekterer gerne systemerne helt fra instrumentering, el-dokumentation og design af anlæg til aflevering og idriftsættelse af det færdige anlæg.

Kontaktpersoner

Claus Reimers HvelplundMarkedschefAllerødT: +45 4810 4546E: Send E-mail
Yderligere kontaktinfo
© NIRAS A/S - Sortemosevej 19 - 3450 Allerød - T: +45 4810 4200 - F: +45 4810 4300 - E: niras@niras.dk - Sitemap - NIRAS A/S CVR: 37295728

Udfyld et kort spørgeskema om Niras' hjemmeside
Deltag i lodtrækningen om 10x2 biografbilletter

Vi anvender cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores site. LÆS MERE OK!