Drikkevand

Vi løser jeres vandprojekt som en helhed

Med NIRAS som samarbejdspartner inden for drikkevand opnår I solide og innovative løsninger, som er tilpasset jer og jeres udfordringer. Drikkevandsprojekter involverer ofte mange interessenter ad gangen, og vi sikrer, at alle går fra projektet som vindere.

Rådgivning fra A-Z

Uanset om I sidder med et meget komplekst projekt eller et projekt, der er mere lige til, forstår og løser vi jeres vandprojekter som en samlet helhed.

Vi tager både hensyn til teknik, økonomi, miljø og mennesker og sørger for at tænke hele vandet rundt.

Vi rådgiver om alle typer projekter inden for drikkevand – lige fra planlægning, grundvandskortlægning, kildepladser, bæredygtig indvinding og vandkvalitet over fremtidens vandværker og højdebeholdere til ledningsnetberegninger og vurderinger til Dokumenteret Drikkevandssikkerhed.

Vi rådgiver dig efter dit behov

Vi er din projekteringsrådgiver, bygherrerådgiver, totalrådgiver eller sparringspartner – helt afhængig af dit konkrete behov og situation. Som en af de største rådgivere inden for drikkevand har vi både kapaciteten, erfaringen og den innovative ekspertise til at hjælpe jer godt videre.  


Kontaktpersoner

Claus Reimers HvelplundMarkedschefAllerødT: +45 4810 4546E: Send E-mail
Michael Chr. HansenMarkedschefAarhusT: +45 8732 3243E: Send E-mail
Yderligere kontaktinfo
© NIRAS A/S - Sortemosevej 19 - 3450 Allerød - T: +45 4810 4200 - F: +45 4810 4300 - E: niras@niras.dk - Sitemap - NIRAS A/S CVR: 37295728

Udfyld et kort spørgeskema om Niras' hjemmeside
Deltag i lodtrækningen om 10x2 biografbilletter

Vi anvender cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores site. LÆS MERE OK!