Byggeri & Industri

Vi skaber de optimale rammer for godt byggeri

Bygninger er til for og designet af mennesker uanset hvilket formål, de har.

Vi skaber sunde huse og velfungerende bygninger samt leverer rådgivning og løsninger, som skaber værdi for vores kunder.

For at sikre det optimale projekt for vores kunder arbejder vi i netværk - både internt og eksternt. Vi arbejder på tværs i NIRAS, lytter til kunden og inddrager brugerne.  Vi har opbygget et stærkt internationalt netværk af samarbejdspartnere, således at vi altid kan levere de bedste kompetencer til projekterne og følge vores kunder på tværs af landegrænser.

Vores berettigelse er at skabe mest mulig værdi til projekterne, hvorfor vores tilgang til arbejdet er, at vi er ansat i projekterne og altid har kunden i centrum.

Med netværket på plads og med fokus på kunden og byggeriets brugere lærer vi, hvad der giver værdi til netop deres byggeri.

Vi kan lide udfordringer, uanset om der er tale om indledende analyser, rådgivning om brandspredning eller et museum med en udenlandsk arkitekt. Med kreativt og teknisk ekspertise skaber vi sammen det optimale byggeri for kunden og brugerne.

Ingen opgave er for stor eller lille. Vi har stor fokus på værdiskabelsen af vores arbejde for kunden, og vi har altid samme engagerede tilgang.

Vi skaber velfungerende bygninger under mottoet: ”Vi lytter – Vi lærer – Vi leverer”.

Kontaktpersoner

Mads SøndergaardKoncerndirektørByggeri og IndustriAllerødT: +45 4810 4610E: Send E-mail
Søren Hageman Christensen
Søren Hageman Christensen DirektørForsyningAalborgT: +45 9630 6434E: Send E-mail
Yderligere kontaktinfo
© NIRAS A/S - Sortemosevej 19 - 3450 Allerød - T: +45 4810 4200 - F: +45 4810 4300 - E: niras@niras.dk - Sitemap - NIRAS A/S CVR: 37295728

Udfyld et kort spørgeskema om Niras' hjemmeside
Deltag i lodtrækningen om 10x2 biografbilletter

Vi anvender cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores site. LÆS MERE OK!