Værktøjet Simplimize strømliner forretningen

Produktionsvirksomheden e-l-m Kragelund A/S, som producerer avanceret udstyr til gaffeltrucks, har haft stor gavn af Simplimize.

Oprettet: 11-04-2017

Et nyt værktøj rydder op i virksomheders produkter og services, og det skaber resultater på bundlinjen. Forretningen bliver mere fokuseret, og virksomhederne opnår et lavere omkostningsniveau.

Det nye værktøj Simplimize gør produktionsvirksomheder mere agile og sikrer, at virksomhedens produktprogram er tilpasset deres marked. Værktøjet er udviklet af DTU samt Industriens Fond, og det stiller skarpt på, hvordan variansen i virksomhedens produkter og services er afbalanceret i forhold til markedet, så det optimale produktprogram bliver tilrettelagt.

I NIRAS anvender vi Simplimize, når vi arbejder med at øge profitten hos danske produktionsvirksomheder. Vi har netop gennemført et Simplimize med stor succes for e-l-m Kragelund A/S, som producerer avanceret håndteringsudstyr og aggregater til gaffeltrucks.

"Simplimize har forenklet vores produktprogram”
Olav Brøchner, CEO fra e-l-m Kragelund, fortæller om forløbet:

”Vi havde som virksomhed nået et punkt, hvor vores eksisterende produktprogram og produktion var en hæmsko for øget indtjening trods vækst i omsætningen. En stor del af den øgede omsætning druknede i kvalitetsomkostninger og intern ordrestyring gennem produktionen. Simplimize har forenklet vores produktprogram med ca. 50 % uden at gå på bekostning med kundernes oplevelse af varians og værdi.”

I NIRAS indgår vi altid i et tæt samarbejde med virksomhedens ledelse og nøglepersoner. Det sikrer nogle løsninger, som hjælper virksomheden derhen, hvor den ønsker. Olav Brøchner fortsætter:

”Derudover skabte Simplimize mulighed for, at vi kunne omstille til linjeproduktion, hvilket vi længe har ønsket – vi manglede værktøjerne og processen for at kunne planlægge omstillingen, og det fik vi med Simplimize.”

Skaber merværdi for kunden
Simplimize tilbyder en metode, som forenkler virksomheders produktprogrammer, så forretningen bliver mere fokuseret. Det øgede fokus betyder, at virksomheder opnår store gevinster i ordrehåndtering og en reduktion af kvalitetsomkostningerne. Samtidig bliver lageromkostningerne færre og virksomhedens produktions-setup mere effektivt. Samlet set har disse løsninger stor værdi for kunderne, fortæller Rune Jørgensen, som er konsulent i NIRAS:

”Simplimize nedbringer virksomhedens omkostninger, og det frigiver ressourcer, som kan bruges til at researche og udvikle på de parametre, der skaber merværdi for kunderne.”

Det er samtidig sådan, at når NIRAS indgår en aftale med en virksomhed om et Simplimize, så tilbyder Industriens Fond en medfinansiering på 60.000 kroner, hvis virksomheden selv betaler 20.000 kroner.

Læs mere om Simplimize her.

Kontaktpersoner

Rune JørgensenKlima- og energirådgiverAllerødT: +45 4810 4762 E: Send E-mail
Christian EriksenProjektlederAllerødT: +45 8873 5428E: Send E-mail
Yderligere kontaktinfo
© NIRAS A/S - Sortemosevej 19 - 3450 Allerød - T: +45 4810 4200 - F: +45 4810 4300 - E: niras@niras.dk - Sitemap - NIRAS A/S CVR: 37295728

Udfyld et kort spørgeskema om Niras' hjemmeside
Deltag i lodtrækningen om 10x2 biografbilletter

Vi anvender cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores site. LÆS MERE OK!